Консервант AMTicide Coconut

Новий товар

Консервант з вираженою

зволожуючою властивістю, є чудовим у парі з Leucidal Liquid. Цілком природна речовина, що кондиціонує шкіру і волосся, водночас захищаючи косметику від грибка й цвілі

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 3 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 3 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,60 грн.


69,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Консервант AMTicide Coconut

INCI: Lactobacillus (and) Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract

Зовнішній вигляд: жовтий водний розчин

Діапазон рН: 3-8

Синергія: з соконсервантом Leucidal Liquid захистить косметику від псування цвіллю або грибком

Термостабільність: витримує нагрівання до 70 °С

Консервант широкого спектра дії, відмінно поєднується з «колегою» Leucidal Liquid, захищаючи ще надійніше нашу косметику. AMTicide Coconut отриманий методом зброджування м'якоті кокосового горіха культурою молочнокислих бактерій Lactobacillus. Така біотехнологія не тільки цілком натуральна, а й корисна шкірі, особливо реактивній, сухій і куперозній. Консервант в цьому випадку виступає і зволожуючим агентом, всього 2% забезпечать шкірі та волоссю явне зволоження.

Консервант AMTicide Coconut гарантує свою антимікробну і бактерицидну дію при введенні 4% як моноконсерванта, якщо ж використовуєте дует консервуючих агентів, то 2% AMTicide Coconut буде досить.

 Властивості:

- пом'якшувальна і бактерицидна,
- фунгіцидна і зволожуюча,
- кондиціонування волосся та шкіри голови,
- цілком природна речовина.

 Косметичне застосування:

2-4%, стійкий до тривалого нагрівання
- в якості моноконсерванта — 4%,
- в парі з іншим консервантом — 2%,
- зволожуюча дія — 2-3%.

Зберігання: в темному прохолодному місці при температурі 15-20°С

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-03-26

Когда будет в продаже

Здравствуйте, Марина! Ориентировочно консервант появится в апреле.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-03-18

Жду появления

Здравствуйте, когда он появится в продаже?

Оцінка 
2018-01-18

Как использовать

Здравствуйте, Ирина! Консервант AMTicide Coconut идеален для детской косметики в соло-применении: мягкий, нежный, к тому же увлажняющий. На три месяца в детских кремах-пенках вам точно хватит его консервирующих (и ухаживающих) свойств.
Будьте здоровы!

Оцінка 
2018-01-16

Детям можно?

Можно ли использовать этот консервант для детской косметики? Ребенку 5 лет.

PS Для себя использую около года уже, парой с Leucidal Liquid, на 3 мес точно консервирует и вполне себе увлажняет.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-12-29

Как использовать

Вітаємо, Ірена! Дослідження консервуючих можливостей AMTicide Coconut у парі з Leucidal Liquid (по 2%) проводилось протягом 56 діб (2 етапи по 28 днів) в лабораторних умовах.
Але на термін придатності косметичних засобів також впливають інші фактори: рецептура, наявність та кількість олій, їх стабільність, наявніть оксидантів, ефірних олій, умов зберігання готового продукту тощо.
Зазвичай термін придатності косметичних засобів від 3 до 6 місяців.
Для більш точного розрахунку терміну зберігання, достатньо порівняти терміни придатності кожного із компонентів і брати за основу мінімальний із них

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-12-28

Термін зберігання

Доброго дня! Підкажіть приблизний термін зберігання продукту законсервованого AMTicide Coconut у парі з Leucidal Liquid по 2% кожного. Дякую!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-05-31

Срок годности

Здравствуйте, Анна! Срок годности последней партии до 09.2017

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-05-30

срок годности?

какой?

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Консервант AMTicide Coconut

Консервант AMTicide Coconut

Консервант з вираженою

зволожуючою властивістю, є чудовим у парі з Leucidal Liquid. Цілком природна речовина, що кондиціонує шкіру і волосся, водночас захищаючи косметику від грибка й цвілі