Міка пігментована Сіра

Новий товар

Перлинно-сірий благородний колір,

який приємно використовувати для додання потрібного відтінку пудрі для брів, тіням для повік, лаку для нігтів та милу

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


25,00 грн

  • 2 г

Додати до списку бажань


Міка пігментована Сіра

IUPAC: Mica Sericite, Iron Oxides, Titanium Dioxide

Зовнішній вигляд: тонкомолота сіра пудра

Міка пігментована «Сіра» виручає, коли потрібно створити майже невловимий відтінок олівця для брів для русявих красунь. Світло-русявий колір волосся вимагає особливого відтінку для підфарбовування брів, тому сіра міка відмінно зарекомендувала себе як колорант для декоративної косметики.

Пудра для брів на базі цієї міки виходить максимально природного відтінку — ваше завдання полегшується багаторазово. Для створення пудри для брів знадобиться 90% звичайної міки, 5% «Сірої», а залишок розділіть, граючи з коричневими тонами.

Ця міка легко змішується з кольоровими пудрами, оскільки склад у них практично однаковий: міка серицит (слюдяна база) і діоксид титану (білий порошок, що надає покриваності).

Сіра міка дивно виглядає в лаках для нігтів: 1% білого перламутру і 4% «Сірої» дають розкішний колір, непомітний і елегантний. Як зробити лак для нігтів з міки та прозорого лаку? На пляшечку з 10 мл лаку-основи знадобиться 0,5 г кольорової міки, яку потрібно диспергувати в 1 мл ізопропілового спирту. Змішавши все і збовтавши, отримуємо лак для нігтів з потрібним кольором.

Міка пігментована «Сіра» може додаватися і в мило: сірий брусок красиво виглядає у ванній кімнаті, особливо якщо та виконана в темних або дуже яскравих тонах. На 100 г брусок знадобиться 0,7-1 г міки, яку потрібно диспергувати в парі мілілітрів олії та додати в розплавлену основу.

У мінеральній косметиці пігментована сіра міка допоможе відкоригувати занадто яскравий відтінок рум'ян або тіней. За аналогією з чорної мікою, сіра так само регулює яскравість кольору, надаючи формулі природний і м'який колір.

 Застосування:

- олівець та пудра для брів — 0,5-1%,

- регулятор яскравості кольору в мінеральній косметиці — 1%,

- тіни — 2-5%,

- фарбування мильної основи — 0,4-1,5%,

- лак для нігтів, скульптуруючий олівець для стилістів — 5%.

Зроблено в США

Зберігання: запечатати щільно, уникати вологих приміщень

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2017-08-17

Прикольные серые смоки.

Использую поверх основы под тени, получаются прикольные серые смоки айс .

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Міка пігментована Сіра

Міка пігментована Сіра

Перлинно-сірий благородний колір,

який приємно використовувати для додання потрібного відтінку пудрі для брів, тіням для повік, лаку для нігтів та милу