Нерафінована олія лавру
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олія лавра

Від випадіння волосся

допоможе лавр. Очищає шкіру від прищів, зробить її гладкою. Позбавляє від гіперпігментації, потужний антиоксидант, підтягує шкіру.

  • 10 г

104,00 ₴

104,00 ₴

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Олія лавру благородного нерафінована

INCI: Laurus Nobilis Fruit Oil 
Опис: 100% чиста і натуральна 
Зовнішній вигляд: густа рідина від блідо - зеленого до оливково - зеленого кольору з характерним запахом

Активні речовини: фітонциди, ефірні олії, насичені жирні кислоти, вітаміни А, С, РР, групи В, кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо, цинк, мідь, марганець, селен

Від гіперпігментації

Лавр багатий фітонцидами, що автоматично робить його чудо-лікарем для шкіри. Сухе масло з додаванням пари крапель лавра прекрасно профілактує сальні пробки на пухкій жирній шкірі. Гелі для вмивання матують і очищають проблемну шкіру. На цій властивості лавра заснований рецепт знаменитого Алеппського мила.

Дрібні зморшки і перші ознаки старіння можна стерти: олійні сироватки, масаж усього тіла для поліпшення лімфотоку, активні креми на олії лавра повертають шкірі тургор. Крім того, лавр відмінно бореться з пігментними плямами, вирівнюючи тон шкіри.   

Пухкій шкірі буде корисно сухе масло з лавром, оскільки воно володіє терпкою і матуючою властивістю.
Лаврова олія прекрасно доглядає за волоссям та шкірою голови: зникає
лупа плюс стимуляція росту волосся і посилення їх блиску. Для зміцнення волосся створіть гідрофільну олію (мигдаль і лавр) - його приємно наносити на шкіру голови і легко змивати.

Бальзам для губ допоможе тонкій шкірі відновитися. А якщо атакує герпес, то лавр погубить вірус максимально швидко: чистою олією просочити ватяну паличку і прикласти на хвилинку до вогнища запалення. Доречно приготувати помаду з німом і лавром, такий антигерпес виручить завжди, не дасть шкірі губ лущитися і облазити. Ефірні олії допоможуть також.   

Бельди, гелі для душі і шампуні принесуть чимало корисного шкірі і волоссю. А чудовий лавровий аромат ще й корисний: піднімає настрій і губить патогенну мікрофлору. Використовуйте олію для догляду за ніжними ділянками тіла.   

Виглядати молодшим допомагає масаж. Для жіночого організму це кращий засіб утримання молодості. Покращуючи мікроциркуляцію крові і лімфовідтік, масаж стимулює процеси відновлення клітин шкіри, дає швидкий і помітний ефект при целюліті. Арган, кокос і лаврова олія стануть вашими союзниками.
Загоєння шкіри піде швидше, якщо в мазь або гель ввести лавр, він моментально відновлює бар'єрні функції шкіри і профілактує рубці. Будь який гель або спрей для стоп з лавром автоматично захищає шкіру від грибка і неприємного запаху. Спортсмени та танцюристи, візьміть на замітку!

Властивості:
- Антицелюлітна
- Потужне бактерицидна
- Загоююча
- Виводить шлаки
- Підвищує пружність шкіри
- Омолоджуюча
- Підтягуюча
- Антиоксидантна
- В'яжуча і матуюча.

Косметичне застосування: 1-7%, до 100% при герпесу і вугрових гнійниках
- Лікувальні гелі для
проблемної шкіри - 1-3%,
- Бельди, мило, плитки гідрофільні - 3-5%,
- Алепське мило, бальзами від герпесу - 2-7%,
- Сироватки для зрілої і сухої шкіри - 4-5%,
- Зміцнювальні бальзами для волосся - 2-4%,
- Жироспалюючі креми для тіла - 5%,
- Масажна олія для тіла - 5-6%,
- Сухе масло, догляд за стопами - 1-4%,
- Зміцнення волосся
і нігтів, гідрофільна олія - 4-8%,
- Мазі для зняття суглобного болю - 10%.
Зберігання: щільно закупореним, в прохолодному сухому місці

Запобіжні заходи: в чистому вигляді не рекомендується застосовувати при підвищеній чутливості шкіри і в період вагітності.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04299
Новий
1 од.
chat Коментарі (23)