Нерафінована олія насіння журавлини

Новий товар

Олія журавлини багата на каротиноїди,

що важливо для в'янучої шкіри. Посилення пружності, матування і потужна вітамінізація допоможуть підтримати шкіру, волосся і нігті в ідеальному стані цілий рік

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Нерафінована олія насіння журавлини

Метод отримання: холодний віджим

INCI: Cranberry (Vaccinium Macrocarpon) Seed Oil

Активні речовини: вітаміни Е і А, рутин, кверцитин, геспередин, токотрієноли, фітостероли (кампестерол, брассікастерол, стигмастерол, бета-ситостерол), фосфоліпіди, фосфатілдіхолін

Нерафінована олія насіння журавлини відмінно вбирається, не залишаючи жирного блиску.

Введення 1-3% олії дозволяє варіювати жирну фазу емульсій, створювати мультизадачні олiйні суміші. Чудово допомагає знизити сальність шкіри навіть при одновідсотковому введенні.

Унікальна олія журавлини славиться жирнокислотним балансом: омега-3 і омега-6 тут порівну, що робить журавлинову олію бездоганною для догляду за шкірою. Якщо врахувати, що олія вміє розсіювати спектр А УФ-променів, отримуємо чи не ідеальну косметичну олію для шкіри, схильної до пігментації.

Суха олійка на журавлині й чорниці стане надійним щитом від зморшок і розширених пор. Токофероли і токотрієноли, якими багата олія журавлини, роблять шкіру зволоженою і гладкою. Не тільки креми для обличчя, але і бальзам для губ повинен містити цю олію.

Крем від зморшок на журавлиновій олії посилює водно-жирову мантію шкіри і відчутно поповнює дефіцит вологи у верхньому шарі епідермісу. Результат — пружна і сяюча шкіра вже через тиждень застосування олії насіння журавлини.

Властивості:
- зволоження верхніх шарів шкіри,
- вітамінізація і живлення,
- регенерує і розгладжує текстуру шкіри,
- кондиціонуюча для шкіри і волосся,
- фільтр від УФА-променів,
- рятує ламкі нігті та волосся.

Косметичне застосування: 1-3%
- олійнi сироватки від зморшок — 3%,
- догляд за ламким волоссям і нігтями — 1-1,5%,
- піномиючі формули (мило, шампунь) — 1,5-2%,
- мазі загоюючі (від опіків, пролежнів, подряпин) — 2%,
- емульсії та креми для шкіри — 1-2%.

Зберігання: щільно закупореною в сухому темному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2017-05-11

Доп инфо

Мария, производитель США.

Оцінка 
2017-05-10

доп инфа

страна производителя? где сертификат?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія насіння журавлини

Нерафінована олія насіння журавлини

Олія журавлини багата на каротиноїди,

що важливо для в'янучої шкіри. Посилення пружності, матування і потужна вітамінізація допоможуть підтримати шкіру, волосся і нігті в ідеальному стані цілий рік