close
Меню

Захищаємося!

Захищаємося!

Крем живильний з журавлиною і руколою

   У сьогоднішньому випуску ми продовжимо наш комплексний догляд за шкірою обличчя в осінньо-зимовий період. Готувати ми будемо живильний крем. Але крем не простий: він не тільки захистить вашу шкіру від негоди, а й освітлить, додасть їй сяйва і матовості. Крім того, хочу вас познайомити з ще одним чудовим емульгатором - Планта-М. З ним, як і з Ксильянсом, виходять гладкі та щільні креми при мінімальному введенні. За надання гладкості шкіри в кремі виступатимуть віск оливи та олія сливової кісточки, які надійно захистять шкіру від вітру. Для освітлення і сяйва нашого личка ми візьмемо олії журавлини, руколи, а також віск кассії. Гідролат грейпфрута тонізує, звужує пори та матує шкіру. А екстракти фіалки й солодки доповнять наш догляд у боротьбі за чисте і свіже личко.

А тепер детальніше:

ЖФ
- Планта-М 3,0
- Віск оливи 0,7
- Віск кассії 0,7
- Олія журавлини нераф. 2,0
- Олія сливової кісточки нераф. 6,0
- Олія руколи раф. 5,0
- Каприлово-капрікові тригліцериди 4,0

ВФ
- Гідролат грейпфрута 74,5
- Алантоїн 1,0

АФ
- Д-пантенол 2,0
- СО2-екстракт солодки 0,1
- СО2-екстракт фіалки 0,2
- Феноксиетанол 0,8
- Ефірна олія лимону, апельсина, іланг-ілангу по 3-4 крап. на 100 г крему

Приготування: в жароміцній ємності зважуємо емульгатор, воски та олії. Ставимо на баню і топимо до повного розплавлення. В той самий час відміряємо гідролат і також підігріваємо. Розчиняємо в гідролаті алантоїн. Потім змішуємо обидві фази за допомогою міні міксеру. Ми залишаємо наш крем остигати до температури 40°C і тільки після цього вводимо активи, екстракти та консервант з ефірними оліями. Перекладаємо все в стерильну баночку.
Наносити такий крем варто за пів години перед виходом на вулицю. При регулярному використанні крему ваше личко незабаром буде сяяти природною красою.
А для тих, хто хоче дізнатися як ще більш освітлити, оздоровити шкіру обличчя, в наступному випуску не пропустіть рецепт простого та ефективного домашнього пілінгу.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close