Рафінована олія руколи (усьми)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Рафінована олія руколи

Олія руколи для волосся

і вій є потужним зміцнюючим засобом, який може зупинити навіть випадіння волосся. Косметологи рекомендують застосовувати масло при гіперпігментації і старінні шкіри

  • 25 г

75,00 ₴

75,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Рафінована олія руколи

INCI: Ruccola (Eruca sativa) Oil

Метод отримання: віджимання насіння і подальша рафінація

Активні речовини: алкалоїди, флавоноїди, вітаміни А, В, С, К, РР; мікроелементи (йод, магній, цинк, залізо, селен, мідь, фосфор, марганець), близько 1% ефірної олії, жирні кислоти (олеїнова, лінолева, ліноленова, ерукова, ейкозанова)

Олія руколи для волосся є незамінною: багатий жирнокислотний і мікроелементний склад дарує цибулині все необхідне для росту і розвитку. Олійні обгортання на руколі рятують навіть найслабше і виснажене волосся. Забудьте про ножиці, беріться за олійку — масаж скальпу (1 хвилина) перед миттям та маска (1 раз на тиждень) гарантують газончик нового волосся вже за 8-10 тижнів.

Зміцнити нігтьову пластину можна втиранням олії руколи — відбілювання стане приємним побічним ефектом, як і м'яка непомітна кутикула. Ефірні олії базиліку або лимону посилять зміцнюючу терапію.

Рукола і її олія потужно протистоїть бактеріям стафілококу, синьогнійної палички та сальмонели. Профілактує грибок стопи, дезінфікує шкіру і пом'якшує натоптиші. Тому ментоловий гель для ніг не просто освіжає шкіру, а й піклується про її здоров'я. Це актуально для спортсменів і танцюристів, наприклад.

Плями на шкірі (хлоазма, веснянка, неграмотно екстрагований прищик) можна винищити олією руколи: її багатий склад потужно оновлює шкіру, тому плями і інші недосконалості проходять набагато швидше. Очищення гідрофільною олією на руколі — дуже дієвий засіб при проблемної шкірі. Хоча б вводьте руколу в убтан, якщо немає часу на повноцінний догляд.

Властивості:
- освітлююче плями на шкірі,
- потужний антиоксидант,
- загоює і усуває сухість шкіри,
- знищує лупу і зміцнює волосяний фолікул,
- матуюча,
- потужний антивірус і фунгіцид.

Косметичне застосування: 1-20%
- емульсії, убтан, збите масло — 2-5%,
- для росту вій (плюс касторова олія) — 1%,
- гидрофільна та суха олія, бальзам, мило — 5%,
- мазі загоюючі — 10%,
- демакіяж і очищення шкіри — 5-15%,
- олійні обгортання волосся, масаж скальпу — 6-7%,
- експрес-відродження волосся після фарбування (плюс олія броколі) — 15%,
- формули для зміцнення нігтів — 10-20%.

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04388
Новий
7 од.
chat Коментарі (7)