СО2-екстракт солодки кореня

Новий товар

Ефективно позбавляє від прищів. Омолоджує шкіру, зменшує зморшки. Відбілює шкіру та пігментні плями.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


35,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип шкіри Суха, Вікова, Куперозна, В'януча, Чутлива , Пігментована, Зневоднена
Призначення Зморшки, Від прищів, Від роздратування, Від куперозу

СО2-екстракт солодки кореня

INCI: Licorice (Glycyrrhiza glabra) Root CO2 Extract

Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок

Активні речовини: тритерпенові сапоніни, кислоти (гліцирризинова, аскорбінова, гліциретова), флавоноїди (iзокверцитрин, рутин, астрагалін), стерини, аспарагін, кумарини

Плями на обличчі — пігментні або постакне, для багатьох є естетичною проблемою. Рішенням є вибілююча косметика з лакрицею. Корінь солодки є мультифункціональним: зволоження шкіри, відбілювання, профілактика гіперпігментації і омолодження.

Пігментні плями на обличчі можна освітлити масками і сироватками, в яких неодмінно повинна брати участь солодка: флавоноїди, яких в лакриці 27, благотворно впливають на епідерміс.

Після гоління на шкірі виникають мікрозапалення — тут корінь солодки надасть неоціненну допомогу. Гель або сироватка загоїть шкіру і зніме подразнення. Після епіляції гель на солодці, папаїні і м'яті зробить шкіру атласною і прибере червоні цятки.

Від зморшок солодка теж рятує, правда, в зрілому віці витяжку лакричного кореня слід посилювати пептидами: такий догляд плюс масаж зміцнюють овал обличчя.

Антикуперозні засоби на солодці зміцнюють стінки судин, лакрична косметика допомагає при варикозі, часто використовується при загальному масажі тіла — кумарини і стерини чудово тонізують і омолоджують.

Властивості:

  • зволоження і розгладження,
  • легка бактерицидна,
  • відбілююча,
  • загоююча і заспокійлива,
  • омолоджуюча,
  • антикуперозна.

Косметичне застосування: 0,05-0,2%

  • матування жирної шкіри — 0,05-0,1%
  • косметика після солярію, зволоження шкіри тіла — 0,15-0,2%
  • антиоксидантна домішка, засоби після гоління і епіляції — 0,1%
  • сироватки для освітлення плям — 0,2%
  • маски для відбілювання шкіри, заспокійливі креми — 0,1%
  • пінні формули, що змиваються — 0,2%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2021-08-16

Ответ для Ирины

Добрый день, Ирина! Да, экстракт можно вводить в готовое косметическое средство. Также, обратите внимание, у нас в рецептах по компонентах есть целый раздел по СО2 экстрактах, ознакомьтесь.

Оцінка 
2021-08-15

Применение

Добрый день! Подскажите пожалуйста, как можно использовать... что-то несложное. Можно ли добавлять в готовые продукты (крем, сыворотку, тоник)?

Оцінка 
2020-02-04

Для Валерії

Доброго дня, Валерія! Коріння солодки містять тритерпенові сапоніни (до 23%)

Оцінка 
2020-02-03

Сапоніни

Доброго дня! Який вміст сапонінів у цьому екстракті?

Оцінка 
2019-04-22

для Светланы

Светлана, срок годности нынешней партии до 03/2021

Оцінка 
2019-04-19

Срок годности

Подскажите, срок годности до 06.19. или уже более свежая партия?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2-екстракт солодки кореня

СО2-екстракт солодки кореня

Ефективно позбавляє від прищів. Омолоджує шкіру, зменшує зморшки. Відбілює шкіру та пігментні плями.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку