Sauvage, Dior парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauvage, Dior парфумерна композиція

Строгий і природний

парфум для чоловіків. Всього три ноти - китайський перець, калабрійський бергамот і обволікаючий амброксан - відобразили гармонію, природність, елегантність володаря.

  • 10 г

125,00 ₴ Без податку

125,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Sauvage, Dior

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: відмінно змішується з оліями; розчиняється у воді

Строгий і природний парфум для чоловіків. Всього три ноти - китайський перець, калабрійський бергамот і обволікаючий амброксан - відобразили гармонію, природність, елегантність володаря.

Початкові ноти: китайський перець
Ноти серця: калабрійський бергамот
Ноти бази: амброксан

Дивно лаконічний аромат для чоловіків відноситься до групи фужерні цитрусові: його композиція проста і невибаглива на перший погляд. Не чекаючи від чоловічого аромату особливих вишукувань, потім дивуєшся глибині парфумерних нот, відібраних для парфумерного ансамблю. Елегантність і простота стали девизом для цієї формули. Всього три ноти: китайський перець, калабрійський бергамот і обволікаючий амброксан. І це тріо повною мірою відобразило гармонію, природність і елегантність володаря.

Виробник: Франція
Рекомендоване введення: 0,5-2%
Запобіжні заходи: почніть експериментувати з малої кількості і половинної дози. Тоді буде простіше зорієнтуватися в концентрації парфумованого ефекту для різних обставин. Просимо бути обережніше з віддушками та ефірними оліями, якщо в будинку є алергіки, маленькі діти, астматики або домашні тварини.

Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція Sauvage, Dior 10 г,

аромафікс 1 г або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний

 Ще більше про рецепти і аромати:

04014
Новий
19 од.
Вага
10 г
Класифікація
Брендова парфумерія
Тип аромату
Цитрусовий
Ароматні ноти
Амбра
Бергамот
Перець
chat Коментарі (11)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right