close
Меню

Зірки та їх улюблені парфуми

Зірки та їх улюблені парфуми

   Зірки обожнюють парфуми й одеколони, і причина не тільки в багатомільйонних контрактах на рекламу, але й у простому розумінні, що певний аромат гармонує зі стилем і настроєм. Уподобання зірок різні, проте завжди є аромат-фаворит — той, якому людина не змінює впродовж багатьох років.

   Парфуми та одеколони, які подобаються зіркам, не обов'язково належать знаменитим брендам, хоча треба віддати належне майстрам з лабораторій Chanel чи Guerlain — їх творіння в пошані у знаменитостей будь-якого віку. П'ятірка парфумів-лідерів за популярністю у відомих людей виглядає наступним чином.

Топ-5 парфумів та одеколонів, що їх полюбляють зірки

Si Armani — улюблені парфуми Кейт Бланшетт, яка просто закохалася в цей аромат з першого затесту. Чарівна британка також знялася в рекламній кампанії парфумів. За словами Кейт, це було нескладно — працювати для Джорджо Армані і його дивовижного парфуму Si: «Це той самий випадок, коли навіть виснажливий процес зйомок приносить радість і гордість. Працювати з Джорждем було істинним задоволенням».

Sauvage від Chanel — цей одеколон поважає оскароносний актор Леонардо ді Капріо, який раніше був помічений в любові до іншого парфуму від Dior. З віком переваги міняються, ось і Лео вирішив, що маскулінний «Sauvage» підходить йому як не можна краще (подруга актора Ніна Агдаль порадила свого часу змінити одеколон на шанелевський).

Champs Elysées від Guerlain оцінила світська левиця Кім Кардашьян, герленівська нота супроводжує Кіммі на всіх офіційних заходах. Дивно, що до цього часу, французький будинок мод не обтяжив яскраву американку рекламним контрактом. Вся справа в типажі: жагуча Кім не вписується в концепцію «Єлисейських полів».

Cristalle eau verte від Chanel — аромат, який обожнює Кейт Міддлтон, в її косметичному арсеналі є вся лінійка запашної продукції: від мильного бруска і піни для ванн до концентрованих парфумів на вихід. Герцогиня Кембриджська пояснює свою любов до цих французьких духів тим, що їх
запах дуже ефемерний, але стійкий.

Fahrenheit від Dior любить носити Бред Пітт, який з кожним роком стає все більш привабливим. Подейкують, 53-річний актор не особливо цінує парфумерію як таку, проте становище зобов'язує. І розумниця Бред з властивим йому смаком вибрав дуже чоловічий аромат, в якому головну скрипку грають ветивер і шкіра.

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close