ПАР Кокоглікозід (Coco Glucoside)

Новий товар

Неіонний ПАР кокоглікозід

є цілком рослинною речовиною. Забезпечує потужну і стійку піну, ніжно очищає шкіру і волосся, оптимальний при рН 3-5

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 100 г

Додати до списку бажань


ПАР Кокоглікозід (Coco Glucoside)

INCI: Coco Glucoside

Зовнішній вигляд: прозора в'язка рідина

Розчинність: олія

Йонність: неіонний

pH: 11,5-12,5

Суха речовина: 51-53%

Оптимальний рН готової формули: 3-5

Загусники: ксантан (0,3-0,5%), карагенан (0,8-1%), карбомер (0,5%)

Також цей товар можна купити оптом

Дитяча косметика

ПАР кокоглікозід використовується для дитячої косметики, будь-який гіпоалергенний шампунь часто містить дует ПАР: цей і кокамідопропілбетаїн, разом вони підсилюють очищуючу дію і створюють м'яку ніжну піну.

Будучи натуральною речовиною, ПАР Coco Glucoside м'яко впливає на шкіру і волосся при митті, зберігаючи водно-жирову мантію. Це робить компонент ідеальним для використання в лікувальній косметиці: очищуюча серія для атопічної шкіри завжди створюється на базі кокоглікозідів.

За своєю природою, кокоглікозід — це комбінація жирних спиртів на основі кокосового горіха та глюкози. Такий склад не висушує шкіру, приємний в роботі і дозволяє створювати засоби зі стійкою піною в будь-яких формулах, особливо якщо рН засобу перебуває в діапазоні 3-5.

Плюс кокоглікозідного гелю в його здатності бути густим і пінним навіть при високому вмісті електролітів, іншими словами, навіть алое-віра не розріджує ваш гель для душу або шампунь.

ПАР кокоглікозід поєднується в формулах з іншими миючими агентами, на його базі створюють кращі вологі серветки і демакіяж, дитячі шампуні та пінки для гоління, двофазну олійку для ванн і кондиціонери для волосся.

Гіпоалергенність і пишна шапка піни — відмінні риси засобів на кокоглікозіді як ПАР. Він володіє також приємним кондиціонуючим ефектом, який завжди можна посилити хлоридом цетрімонія.

Властивості:

- рослинне походження,
- біорозкладаний,
- стабільна в'язкість навіть при високому вмісті електролітів,
- повна сумісність з іншими ПАР (ідеально з кокамідопропілбетаїном),
- підтримує водно-жировий баланс шкіри,
- прекрасна піноутворюваність,
- м'яка миюча властивість.

Косметичне застосування: 2-30%, введення в олійну фазу
- шампуні — 15-30%,
- кондиціонери для волосся — 5-8%,
- двофазна олійка для ванн — 10-15%,
- очищення атопічної і дитячої шкіри — 5-10%,
- рідке мило для реактивної шкіри - 20-25%
- піна для гоління, гелі для душу, піна для ванн — 15-30%,
- вологі серветки — 2-6%.
- фарби для волосся (сумісний з аміаком і катіонними агентами) — 5-9%.

Зберігання: в сухому місці при кімнатній температурі, щільно закупореним

Оцінка 
2020-09-14

Для Марины Б

Здравствуйте, Марина! Можете водорастворимое масло смешать с Полисорбатом-80, а затем ввести в эту смесь ПАВ.

Оцінка 
2020-09-12

Можно разбавлять водорастворимым маслом?

Здравствуйте, скажите, пожалуйста, можно разбавлять водорастворимым маслом?

Оцінка 
2020-05-13

Для Ирины П

Здравствуйте, Ирина! Сухое вещество 51-53%, Рh 20% раствора - 11,9%

Оцінка 
2020-05-12

Состав

Здравствуйте! Напишите, пожалуйста, какой процент активного (чистого) вещества в этом Паве?

Оцінка 
2018-12-03

Ввод

Здравствуйте, Вита! Один из классических вариантов смешивания - добавление Полисорбата-80. Нужно кокосовое масло смешать с Полисорбатом-80, а после ввести эту смесь в ПАВ. Хотя наш неионный кокогликозид может и самостоятельно принимать масла, ведь компонент маслорастворим.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-12-01

ПАВ

Здравствуйте. КАк кокогликозид смешать с жирным маслом кокоса?

Оцінка 
2018-09-24

Состав

Оксана, производитель не указал консервант, но можем дополнительно запросить данные.

Оцінка 
2018-09-23

состав

Хотелось бы увидеть состав. Есть ли в составе консервант?

Оцінка 
2018-09-19

для Ольги

если ещё не поздно)
кпб 20%
сосо 20%
пантенол 3%
протеины шелка 5%
экстракт сыворотка для укрепления волос 10%
водорастворимое масло оливы 10%
гидролат липы (или вода или любой другой гидролат)

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-09-03

КПБ

Ольга, КПБ - это еще один ПАВ, кокамидопропилбетаин

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-08-31

Наталье Ивановне Б

Ой спасибо огромное! Буду очень признательна за подробный рецептик! И ещё, извините, а КПБ- это что?

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-08-05

Для Ольги

Здравствуйте,Ольга. Я делала по такому рецепту из интернет
КПБ 20%
Coco glucosid 20%

Их соединить на водяной бане, потом влить воду или гидролат, смешивать аккуратно, будет пениться немного.
Без помешивания не оставлять(отвлекаться нельзя) иначе павы покроются коркой(у меня так было)...Если нужен более подробный рецепт, пишите сюда.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-08-01

Рецепт

Здравствуйте, Ольга! С Кокогликозидом мы еще не экспериментировали. Как только появятся рецепты, мы обязательно с вами поделимся)

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-07-31

Шампунь

В описании сказано, что Coco Glucoside используют для шампуней... А можно рецептик? На сайте не нашла :(

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-07-16

рН

Здравствуйте, Кристина! Зачем вы хотите понизить рН готового геля для душа именно до 5,5? В пеномоющих средствах рН 7-8 — обычная практика.
Если хотите закислить кожу, можете после душа нанести на нее сыворотку или спрей с той же молочной кислотой, например. Вроде тоника с АГК для тела, такой ход дерматологи часто рекомендуют при гиперкератозе: очищение, нежное АГК-отшелушивание, увлажнение.
Иными словами, 5-7% молочки в смываемом средстве — допустимо, но для закисления геля для душа можно попробовать и гликолевую кислоту, ее ввод будет меньше, а эффект тот же — понижение рН до нужного уровня.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-07-12

PH готового продукта

Здравствуйте!
PH данного ПАВ от 11 до 12. В геле для душа использую 10% коко глюкозида и 20% других ПАВов с нейтральным PH и увлажняющие активы. В итоге PH готового геля выходит 7-8. Чтобы понизить значение PH геля до 5,5 пришлось влить около 5-7% молочной кислоты 80%. Скажите, пожалуйста, это допустимо такое большое количество молочной кислоты, чтобы добиться низкого значения? Почему молочной кислоте сложно понизить PH готового средства, где присутствует коко глюкозид? Или все правильно я сделала?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-06-21

Как использовать?

Ольга, одного кокогликозида для бритвенной пены будет недостаточно, в формулу должно входить еще с пяток компонентов. Пена для бритья - комплексный уход и скользящий эффект, тут одним ПАВ не обойтись. Хотя у нас есть Мыльная основа для бритья и Кремообразная основа - на протяжении пяти лет стабильно получают отличные отзывы.
Рецепт мусса для бритья можно найти тут:
https://zulfiya.ua/content/284-mylnaya-osnova-kremoobraznaya

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-06-20

Пена для бритья

Хотела сделать пену для бритья на основе этого ПАВ... что-то пошло не так ... не создает устойчивую пену... Подскажите с чем в паре (может мыльная основа) можно сделать пену как в магазинных средствах. Хотелось бы рецептик, если можно.Спасибо.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

ПАР Кокоглікозід (Coco Glucoside)

ПАР Кокоглікозід (Coco Glucoside)

Неіонний ПАР кокоглікозід

є цілком рослинною речовиною. Забезпечує потужну і стійку піну, ніжно очищає шкіру і волосся, оптимальний при рН 3-5