Пудра рисова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пудра рисова

Гладка шкіра

Матування, зволоження шкіри рук і ніг, розкішні маски для тіла. Омолодження. Ніжне очищення поверхні шкіри, рис вбирає надлишок себума.

  • 50 г

30,00 ₴

30,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пудра рисова

косметика минеральная, купить, зульфия

INCI: Rice Flour
Зовнішній вигляд: тонкодисперсна біла пудра, косметична якість
Розчинність: диспергується в прохолодній воді

Омолодження шкіри тіла

Пудра рису популярна в Південно-Східній Азії, де місцеві красуні століттями отримують користь із рисової пудри як відбілюючого і сонцезахисного засобу. Рис має неординарні очисні таланти: елементарна рисова паста (тепла вода і пудра) здатна не просто очистити шкіру, а й відполірувати її, зробивши ніжною і зволоженою надовго.

Маски для обличчя та тіла на рисовій пудрі чудові по своєму ефекту: шкіра відроджується, свіжіє і підтягується. Але в масках головне — регулярність, а це трапляється не з усіма. Основа для масок може бути різною: йогурт для сухої шкіри, фітокомплекси для зрілої шкіри, гідролізат білку з гідролатами, а також готовий гель алое-віра - при проблемній шкірі. Вибирати вам, але пам'ятайте, що рис не підведе!

Скраби для тіла на цій найтоншії пудрі приведуть шкіру в ідеальний стан. Збалансовані склади допоможуть сухим стопам прийти в норму, рис чудово зволожує і загоює. Руки і ноги, що пройшли умивання рисовою пастою, виглядають молодими і доглянутими.

Стягуйте пори вранці спеціальним умиванням: щіпку пудри і глини, розбавлену водою до консистенції пасти, наносять круговими рухами на обличчя і шию. Після сполосніть обличчя і зволожте як зазвичай. Буквально через тиждень шкіра стане гладкою і чистою, а комедони і легкі пігментні плями посвітлішають.

Пориста шкіра позбудеться від чорних крапок, якщо будете робити маски на рисовії пудрі і фулеровій землі хоча б раз на тиждень. Гідролат або екстракти для масок підбирайте по темі.

Пігментовані ділянки шкіри можна освітлити курсом масок на рисовій пудрі, екстракті маргаритки і фулеровій землі. Корисним буде введення мигдальної або койєвої кислот, вони допоможуть шкірі впоратися з пігментом швидше.

Проблемна шкіра очищається, якщо в щоденний убтан ввести рисову пудру. Матування і підсушування прищиків гарантовано.

У сухому вигляді косметична пудра рису прекрасно зарекомендувала себе як матуючий засіб. Кисть допоможе нанести пудру найтоншим непомітним шаром. Попудріть обличчя вранці і забудьте про жирний блиск до самого вечора! Мікронізований рис (що пройшов спецпідготовку) часто фігурує в складі мінеральної косметики: вуалей, основ, праймерів для жирної шкіри і матуючих пудр. Дана пудра рису не підходить для створення кремів або мінеральної косметики.

 Властивості:

- Легка освітлююча;
- Бактерицидна;
- Очищає гирла фолікулів;
- Стягує пори;
- Додає шкірі сяйво;
- Розгладжує;
- Сприяє налагодженню себовідтоку

 Косметичне застосування:

1-100%

- Убтан, очищення обличчя - 10-100%,
- Гомажи, скраби, глиняні маски для тіла - 20-50%,
- Матуюче опудрювання - 100%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому місці при кімнатній температурі

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04268
Новий
4 од.
chat Коментарі (24)