Кокосове молоко сухе
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кокосове молоко сухе

Для сухої шкіри

водорозчинне молоко. Багатий мінеральний склад і захист шкіри. Ідеально для дитячої косметики і сухої шкіри.

  • 25 г

40,00 ₴ Без податку

40,00 ₴ без ПДВ

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Кокосове молоко сухе

INCI: Coconut Milk Powder

Розчинність: легко у воді

Маски від прищів

В косметології кокосове молочко дуже популярно. Для сухої шкіри, що страждає від зневоднення і стягнутості, емульсії на кокосовому молочку стануть порятунком. Цілком натурально і корисно.

Вмивання і догляд на основі кокосового молочка, убтан, оксид цинку або гель алое врятують від вугрів і комедонів в рекордно короткий термін.

Легко вводиться в рецептури емульсій: у водну фазу. Пропорція розведення молока довільна: почніть з 1 г порошку на 10 мл (це 10%). Якщо влаштує насиченість розчину, вводите його в косметичні засоби. Концентрацію завжди можна посилити, і навпаки.

У співдружності з активними речовинами в кремах кокосове молочко інтенсивно зволожує, живить мікроелементами і надійно захищає шкіру від несприятливих зовнішніх агресій: будь то надмірна інсоляція або зимова холоднеча.

Чутлива шкіра, схильна до почервоніння, порадіє денному догляду на основі кокосового молочка, оскільки воно знімає зайву реактивність шкіри. Спробуйте ввести молочко до складу міцелярної води. Зникнуть червоні щоки й носи при перепаді температур або рівня вологості.

В умовах кондиціонованого повітря в офісах корисно носити з собою освіжаючий тонік на кокосовому молочку: час від часу зрошуючи личко живильною вологою, уникнете сухості і дискомфорту.

Гіпоалергенність кокосового молочка перетворила його на невід'ємний компонент дитячої косметики. Ніжна шкіра залишиться здоровою та чистою, якщо не забувати про чудесні властивості цього порошку.

Якщо ви готуєте мило-нулевку холодним способом, спробуйте ввести кокосове молочко. Виробник рекомендує використовувати такі пропорції. Кокосове молочко: гаряча вода = 1: 8 (ніжне за властивостями мило) або 1: 4 (м'яке і кремове відчуття за рахунок посилення пережіра). Найзручніше заморозити підготовлене молочко і вводити його в мило на початковій стадії гелю.

Для мила з основи на кожні півкіло мило знадобиться одна чайна ложка кокосової пудри. Попередньо розмішайте її з водою до консистенції густої пасти і введіть в розріджену мильну масу.

 Властивості:

- Зволожуюча,
- Солюбілізірующее,
- Загоююча,
- Консістентор для емульсій.

 Косметичне застосування:

1-100%

- Маски і очищення шкіри - 5-10%,
- Шампуні і зволожуючі креми - 5-10%,
- Дитяча або чутлива шкіра - 8-20%,
- Мазі для пом'якшення огрубілих ділянок - 10-15%,
- Бомбочки для ванн - 1-5%.

Зберігання: в сухому місці герметично закупореним, порошок гігроскопічний

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02230
Новий
2 од.
Вага
25 г
Тип волосся
Сухе волосся
Тип шкіри
Зневоднена
Проблемна
Суха
Призначення
Від подразнень
Від прищів
chat Коментарі (23)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • chevron_right