Аюрведична пудра цикорію
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра цикорію

М'яке відбілювання шкіри і зволожуючий догляд. Нормалізація водно-ліпідного обміну. Від сухої лупи.

  • 25 г

20,00 ₴

20,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра цикорію кореня

INCI: Cichorium (Cichorium intybus) Root Powder

Зовнішній вигляд: мікронізована пудра кореня цикорію

Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту

Активні речовини: інулін, білкові речовини, глікозид інтибін, дубильні речовини, органічні кислоти, аскорбінова кислота, вітаміни (тіамін, рибофлавін, каротин)
 

Чисті пори

Настій на пудрі цикорію - розкішний тонік для сухої і зрілої шкіри! Законсервуйте проціджений настій і сміливо використовуйте його як водну фазу. Сухій шкірі шалено сподобаються гелі на гіалуронаті натрію або маски для відбілювання постакне. Після механічного чищення або епіляції цикорієвий гель з м'ятою позбавить від почервоніння.

Суха шкіра голови приносить мало радості. А якщо використовувати цикорій, то ця напасть відступить: в цикорії повно вітамінів і зволожуючих компонентів, які приводять у норму водно-сольовий баланс шкіри. До того ж зміцнюють цибулини волосся. Маски з травами, водоростями або глиною повинні стати доброю звичкою.

Відбілююча пудра в убтанах і гомажах для тіла вдвічі корисна: вирівнює мікрорельєф і очищає від баласту. Такі фітопроцедури обов'язково проводьте перед сонячними ваннами. Тоді засмага лягає рівномірно, тримається довше і радує око!

Молочне бельді з цукром профілактує сальні пробки на шкірі, значить, прищики вам не загрожують. Можна створити власне аюрведичне мило: змішати разом фітопудру і мильну основу.

Вмивання убтаном принесе проблемній шкірі полегшення: матовість і відбілювання слідів прищиків сподобаються вам. Ідеальним доповненням стануть пудри фіалки і буркуну, а також ефірна олія розмарину.

Побалуйте шкіру всього тіла: цикорієву пудру додайте в гідрофільний скраб або рисовий гомаж. Шкіра оновиться і засяє здоров'ям!

Властивості:

  • Нормалізація виділення себуму у жирної шкіри,
  • Відбілююча,
  • Легка в'язка,
  • Відлущувальна,
  • Знімає роздратування,
  • Профілактика чорних крапок.

Косметичне застосування: 10-100%

  • убтан для сухої шкіри,
  • дезодоруючі тальки для пом'якшення стоп,
  • заспокійливі маски,
  • фітоскраби і зміцнення волосся.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту

Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні, до 2 років.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03337
Новий
7 од.
chat Коментарі (2)