Пудра бурштинова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пудра бурштинова

Бурштиново-медовий пілінг

і гладкість шкіри, омолоджуючий масаж для корекції овалу обличчя. Ліфтинг, відчутний і такий бажаний! Для старіючої шкіри незамінний.

  • 10 г

38,00 ₴

38,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пудра бурштинова

INCI: Amber Powder
Зовнішній вигляд: бежевий порошок, отриманий жорновим помолом (бурштинова крихта не зазнала хімічної і теплової обробки)
Розчинність: не розчинна у воді, олії, нижчих спиртах
Склад: природний балтійський бурштин ультратонкого помолу, що містить комплекс мікроелементів, аромауглеводороди, бурштинову кислоту і її солі

Ультратонкий помол робить бурштин унікальним косметичним засобом: використовуйте його не тільки в якості скрабу (механічний пілінг), абсорбенту, а й як косметичний актив для кремів і гелів - бурштинова кислота надзвичайно корисна шкірі.

Чудо-порошок, завдяки якому вічно молода Діана де Пуатьє підкорила серця двох королів Франції, і за 66 років свого життя не дозволила лягти зморшках на своє обличчя і тіло.

Бурштинова пудра (подрібнений бурштин, бурштиновий порошок, амбровий скраб) затребуваний в елітній косметичній продукції: маски, пілінг, скраб, гелі для душу, мило і, звичайно ж, мінеральний чудо-масаж!

Натуральна пудра з виключно ніжною текстурою отримана за спеціальною технологією шляхом найтоншого подрібнення бурштину. Пудрова форма підсилює вихідні енергетичні складові і лікувальні таланти бурштину.

Властивості:
- детоксикуюча і освітлююча плями,
- ліфтинг і розгладження шкіри,
- очищаюча і матуюча,
- тонізуюча і протинабрякова,
- капілярозміцнююча і бактерицидна.

Приклад бурштинового масажу: шкіру змочити теплою водою, нанести невелику кількість пудри (то, що прилипло до подушечок пальців). Розподілити по поверхні обличчя круговими рухами. Через 1-2 хвилини змити теплою водою, зволожити шкіру кремом.

Зміцнення волосся. Пудру втирають в шкіру голови круговими рухами, через 5-10 хвилин змивають. Періодичність - 1-2 рази в тиждень.
Себорегуляція жирної шкіри - 2-3 рази в тиждень. При вугрової висипки пудра наноситься на вологу шкіру один раз на добу на десять хвилин. Потім видаляється ватним диском, змоченим теплою водою. Процедуру повторюють 1 раз в тиждень (лікування і профілактика).
- нормальна шкіра - масаж по олії 1-2 рази в тиждень.
- суха і чутлива шкіра - масаж по олії 1 раз в тиждень.

Косметичне застосування: 1-100%
- маска-масаж для обличчя,
- пілінг шкіри всього тіла,
- антицелюлітна підготовка проблемних зон,
- бурштиново-медовий пілінг,
- масаж мішечками з пудрою бурштину,
- гомажі і скраби для шкіри,
- бурштиново-олійні суміші для масажу обличчя.

Зберігання: в сухому прохолодному місці, далеко від нагрівальних приладів, щільно закупорити

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02364
Новий
6 од.
chat Коментарі (10)