Новий Суміш натуральних токоферолів 50-відсоткова Збільшити для перегляду

Суміш натуральних токоферолів 50-відсоткова

Новий товар

Натуральний антиоксидант

містить суміш токоферолів в соняшниковій олії. Актив популярний в косметології як потужний антиоксидант та актив, що покращує еластичність шкіри та волосся

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


55,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


INCI: Mixed D-Tocopherols 50%, Sunflower Seed Oil 50%

Склад: ізомери D-α-токоферол (9-20%), D-ß-токоферол (1-4%), D-γ-токоферол (50-65%), D-δ-токоферол (20-35%)

Термостабільність: витримує нагрівання вище 70 °С

Токоферол, або вітамін Е, є невідʼємною частиною здоровʼя клітин нашої шкіри.

Дефіцит вітаміну Е уповільнює нормальний процес оновлення клітин, шкіра стає стягнутою, сухою, на ній швидше й глибше залягають зморшки, а будь-які мікротравми загоюються вкрай повільно. Тому сироватки на токоферолу ніколи не виходять з ужитку косметологів і дерматологів.

Підтримка природного балансу вітамінів в шкірі є критично важливою: вітамінізовані формули догляду несуть шкірі здоровʼя, покращують тургор, розгладжують і загоюють. Ось чому без вітаміну Е немає жодного денного або сонцезахисного крему — токоферол оберігає мембрани шкіри від ранньої смерті.

Пропонуєма суміш натуральних токоферолів створена з чотирьох ізомерів цього вітаміну: альфа-, бета-, гамма- і дельта-токоферолу. Їх високу біологічну активність давно доведено і поставлено ​​на службу людям.

Однак важливо грамотно поєднувати вітаміни — саме це зробив виробник, скомпонувавши чотири найдієвіших ізомери токоферолу і наполовину розбавивши олієрозчинний біоактив соняшниковою олією.

Синтетичні форми вітамінів більш стабільні і теж корисні для шкіри, але набагато активніше поводяться натуральні субстанції.

Як використовувати суміш токоферолів в косметиці?

Токоферолами зручно вітамінізувати емульсії або масляні формули (0,1-0,5% як актив від зморшок, наприклад), надавати косметиці антиоксидантні властивості (0,02-0,05% достатньо).

Властивості суміші токоферолів 50% в косметиці:

- посилення захисного барʼєру шкіри

- потужне антиоксидантне

- фотопротекторна

- запобігає псуванню масляних сумішей

- висока біологічна активність

- омолоджуюча

- потужна загоююче

- поліпшує тургор шкіри, еластичність

- засіб від перших зморшок..

Косметичне застосування суміші токоферолів 50%:

збагачення кремів, масляних сумішей, сироваток — 0,1-0,5%

сонцезахисна косметика і післяпляжний догляд — 0,2%

антиоксидантна добавка в косметику — 0,02-0,05%.

Дієві комбінації з сумішшю токоферолів:

антиоксидантні формули — вітамін С, в т.ч. стабілізована форма

профілактика обгорання шкіри на сонце — цинку оксид, діоксид титану, ОМ-циннамат, СО2-екстракт ісландського моху

матування — ментол, сквален оливковий, емульгатор Олівем-2020

омолодження шкіри — ккофеїн, коензим, масляний вітамін А, вітамін F

ексфоліація — третиноїн, глина мультані, гірчичний скраб.

Зберігання: щільно закупореним, берегти від попадання прямих сонячних променів

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Суміш натуральних токоферолів 50-відсоткова

Суміш натуральних токоферолів 50-відсоткова

Натуральний антиоксидант

містить суміш токоферолів в соняшниковій олії. Актив популярний в косметології як потужний антиоксидант та актив, що покращує еластичність шкіри та волосся