СНЯТ С ПРОДАЖИ Основа-нульовка Гіпоалергенна
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

СНЯТ С ПРОДАЖИ Основа-нульовка Гіпоалергенна

Кокосове мило

дає ніжну піну, делікатно очищає пори і шкіру. Подарунок, а не мило!

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Основа-нульовка «Дитячя гіпоалергенна»

Зовнішній вигляд: гладкий і твердий брусок кольору слонової кістки

Як очистити пори

Класичне натрієве мило на олії рисових висівок, оливи та сухому кокосовому молоці. Зварено майстром міжнародного класу, з багаторічним досвідом і власною історією успіху за плечима.
Якщо інші сорти піномийних засобів для вашої шкіри дуже агресивні, довіртеся цього милу. Введіть улюблені олії, добавки і користуйтеся на здоров'я. Мило і справді чудово - піна його щільна і м'яка, як хмара. Тим, хто практикує умивання щільно збитою мильною піною, наше мило принесе чисту радість.

Маленька дитина в сім'ї потребує особливої ​​уваги: ​​гіпоалергенне мильце нехай завжди чергує у ванній. Зробіть з одного брусочки пару готових мил: собі і малюкові. З цією нульовкою завжди будете спокійні за рівень зволоженості шкіри після водних процедур.

Кокосове молочко - пом'якшувальний компонент, що надає незвичайну ніжність коже. Кокос створює багато легкої і м'якої піни, що чудово атестує мило. Делікатний білий брусок стане фаворитом для чутливої ​​і проблемної шкіри, в тому числі і для шкіри обличчя. Після очищення обличчя тонізуйте шкіру гідролатом, він відновить баланс шкіри, а зволоження завершить процедуру очищення шкіри.

Мило можна використовувати відразу - воно визріло і готово до застосування, але завжди можна вдосконалити рецепт залежно від уподобань вашої шкіри. Наприклад, проблемна шкіра скаже спасибі за мило з глиною.
Спосіб удосконалення мила: основу натерти на крупній тертці, залити гарячою рідиною, щільно накрити кришкою, розтоплювати на водяній бані до однорідної маси. Зняти з водяної бані, ввести необхідні добавки і олії (це називається пережір, superfat), розлити в форми. Мило-нульовка застигає набагато довше мила з основи, так що наберіться терпіння. Скорегувати склад мила для будь-якого типу шкіри нескладно навіть новачкові: просто вводите потрібні добавки. Приклад нижче.
Добавки для 100 г основи, орієнтовно:
- 50 мл рідини (молоко, гідролати);
- 10 г добавки (глина, трав'яна пудра, скраб);
- 5 мл олій (пережір);
- 3 мл аромату, барвники.
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02784
Новий
chat Коментарі (17)