Тахіні (кунжутна паста)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Тахіні (кунжутна паста)

Зміцнення волосся

Потужний мінеральний коктейль з цинком профілактує зневоднення шкіри, продовжуючи її молодість. Позбавляє від лупи, компонент масок для зміцнення волосся. Корисний нігтям, глибоко живить кутикулу.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Паста тахіні (кунжутна)

INCI: Sesame (Sesamum indicum) Paste
Активні речовини: вітамін Е, В, сезамолін, сезамін, гліцериди жирних кислот, магній, залізо, цинк, фосфор
Зовнішній вигляд: текуча жирна зеленувато-коричнева паста зі специфічним ароматом
Синоніми: тахіна, тхина, сезамовими паста

Корисний цинк

Очищення шкіри трав'яними пастами і убтанами - не просто віяння моди, це ще і явна користь для шкіри. Обличчя і тіло стають гладкими і доглянутими після такої дивної процедури. Вся справа в тому, що нашій шкірі необхідний цинк і антиоксиданти, яких в сезамі видимо-невидимо. Такий потужний мінеральний коктейль профілактує зневоднення шкіри, продовжуючи її молодість.

Проблемній шкірі з великою кількістю висипань і закупореними сальними протоками буде корисно очищення шкіри пастою тахіні. Багата цинком, ефективність якого в лікуванні вугрової висипки доведена давно, сезамова паста заповнює дефіцит мікроелементів в верхніх шарах епідермісу. Очищати обличчя пастою просто і приємно: трохи концентрату йогурту додати в пасту, перемішати і круговими рухами нанести на обличчя. М'яко помассировав, змити водою без мила. Спробуйте відмовитися від пінних очищаюючих складів хоча б днів на десять. Нехай приємні відчуття від тахіні порадують вас.
Антицелюлітний і лімфодренажний ефект від тахіні теж вражає. М'який масаж і відлущування відмерлих клітин шкіри допоможе біологічно активних речовин кремів і жироспалюючих сироваток діяти глибше і продуктивніше. Ефірні олії допоможуть з лімфодренажом.
Манікюр та педикюр, куди входить масаж з тахіні, продовжать ефект процедури, оскільки паста глибоко живить нігтьову пластину і знімає віджилі кутикулярні клітини.
Ви здивуєтеся, але з тахіні можна отримати не тільки скраб-гомаж для тіла, але і турботливу маску для волосся і шкіри голови. Всюдисущий вітамін Е і цинк творять чудеса з сухою і примхливої ​​шкірою голови, схильної до утворення лупи. Підготовлений склад наносять перед миттям на сухе волосся, розподіляють по волоссю і скальпу, змивають через півгодини-годину. Не хвилюйтеся, паста легко змивається з волосся шампунем.
Одним словом, тахіні вам сподобається: це ніжна, однорідна і легка для косметології субстанція.
А ще тахіні затребувана в гастрономії - з неї готують приголомшливі пряні закусочні пасти і ніжні соуси, корисні для здоров'я.
Властивості:
- Регенеруюча;
- Легка бактерицидна;
- Пом'якшувальна;
- Розгладжує і живить шкіру;
- Проти лупи
Косметичне застосування: 10-100%
- Очищення шкіри: скраби, убтан, детокс;
- Гідрофільні маски для волосся;
- Маски для атопічної шкіри;
- Масажні аюрведичні пасти;
- Бельді і крем-мило.
Зберігання: щільно закупореним в прохолодному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02861
Новий
chat Коментарі (4)