Сечовина
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сечовина

Висока якість, суперчиста, кваліфікація "ЧДА".

Фруктові сироватки

поліпшать проникність шкіри для біологічних активів, сечовина проносить їх глибше в епідерміс. Зволожує і загоює, розгладжує і дезинфікує.

  • 50 г

48,00 ₴ Без податку

48,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Сечовина

INCI: Urea pura
Фармакопійна чистота: ЧДА, чиста для аналізів
Несумісність: бетаїн та бетаїну гідрохлорид
Розчинність: легкорозчинна у воді (1:1), розчинна в спирті (1:5). Водні розчини мають нейтральну реакцію
Синонім: карбамід

Зволожуючий агент

Сечовина є ключовим активом, який входить до складу більшості косметичних засобів і відповідає за зволоження шкіри. Природний продукт білкового обміну, який знаходиться практично в будь-якій рідині в нашому організмі.

Людський піт, як і верхній шкірний покрив, теж містить сечовину. Вміст сечовини в здоровій шкірі - близько 1%, у міру старіння шкіри воно зменшується наполовину, а при дефіциті сечовини шкіра стає сухою і виглядає потрісканою.
При створенні емульсій вводиться в водну фазу крему, а для сироваток просто чудовий компонент!

Сечовина покращує стан водного балансу рогового шару і робить шкіру м'якою і шовковистою. Через малу вагу молекули сечовини легко проникають не тільки в роговий шар, але і в більш глибокі шари епідермісу. При цьому вона зберігає вологу і служить провідником біологічно активних речовин, включених до рецептури.

Сечовина в складі кремів і шампунів підсилює регенераційні можливості шкіри і підвищує її захисні функції. У сироватці і убтані прискорює злущування рогового шару шкіри. Компонент природного вологомісткого фактора (НУФ), що забезпечує здоровий баланс вологи в шкірі. Саме сечовина робить шкіру м'якою і еластичною.

Успішна сечовина в догляді за сухою шкірою. Дивовижний компонент для догляду за шкірою стоп: відлущить ороговівше, загоїть тріщини і розгладить шкіру.

Якщо в рецептурі є сечовина, то не відбувається розшарування, замутнення розчинів, проте слід контролювати рН.

Препарати з сечовиною призначають при нейродерміті, псоріазі, гіперкератозі і інших шкірних захворюваннях. Вводиться в водну фазу крему.

Властивості:
- вологоутримуюча і зволожуюча,
- профілактика тріщин стоп, мікропошкодження шкіри,
- регенеруюча,
- солюбілізуюча,
- мала молекулярна вага.
Косметичне застосування: 2-10%, водна фаза крему, стежити за рН
- нормальна шкіра - 2-5%,
- шампуні - 2-4%,
- зволожуючі креми - 4-6%,
- суха шкіра - 5-7%,
- сироватки, склади для пом'якшення шкіри стоп - 8-10%.
Зберігання: в сухому місці в герметичній упаковці, порошок гігроскопічний, може комковаться, що не впливає на його властивості

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02353
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (35)