ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт смородини

Новий товар

Відбілює пігментні плями

і потужно омолоджує шкіру. Багатий антиоксидантами, компонент глибоко зволожує і очищає проблемну шкіру

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт смородини 

INCI: Black currant (Rіbes nіgrum) CO2 Extract

Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника й важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок

Активні речовини: цукор, органічні кислоти (аскорбінова і нікотинова), пектини, вітаміни В, РР, Е, бета-каротин, мікроелементи (калій, кальцій, залізо, йод, мідь, марганець і цинк)

Крем від зморшок

Екстракт смородини — дієвий косметичний компонент від прищів і висипань на шкірі з розширеними порами. Очищення і догляд на смородиновій базі допоможуть позбутися від чорних цяток на обличчі, особливо якщо не лінуватися та провести курс масок.

Крем від зморшок з 1% витяжки смородини добре застосовувати на ніч: здоровий сон і фітотерапія сприяють відпочинку шкіри та детоксикації. Догляд за периорбитальною зоною на смородині й буркуні забезпечить комфорт шкіри, а також позбавить від темних кіл, адже легка лімфодренажна та потужна освітлююча властивість СО2-екстракту корисна для зміцнення капілярів.

Сироватка від плям допоможе підготувати шкіру до весняно-літнього періоду: вітамінізація і антиоксидантна дія бета-каротину творять зі шкірою справжні дива.

Загоюючі креми на смородині швидко відновлюють захисний бар'єр шкіри, тому СО2-екстракт важливо вводити в косметику після засмаги, гелі після епіляції й гоління. Антикуперозну властивість смородини корисно посилити солодкою і ламінарією.

Властивості:
- мінералізація і відбілювання шкіри,
- антикуперозна,
- емолент і загоювач шкіри,
- усуває набряклість тканин,
- компонент відбілюючих кремів.

Косметичне застосування: 0,05-1%
- матуюча косметика — 0,05-0,1%,
- косметика після пляжу, епіляції, гоління — 0,1-0,3%,
- антиоксидантна добавка в готову косметику — 0,5%,
- сироватки відбілюючі — 0,7-1%,
- маски і креми для рук — 0,1-0,5%,
- піномиюча косметика — 1%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі

Виробник: Україна

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-02-15

Запах

Александр, здравствуйте! СО2-экстракт смородины не имеет ярко выраженого смородинового запаха. Скорее напоминает запах смородиновых листьев. Ароматы эфирных масел в разы сильнее.
СО экстракты легко смешиваются с чистым этанолом. Однако при добавлении к полученному спиртовому раствору воды, жидкость приобретает молочный цвет. В разведенных спиртовых растворах данные экстракты не растворяются

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-02-13

Вопрос

У меня вопрос такой: насколько интенсивный имеет запах данный экстракт (если сравнивать с эфирками)? Можно ли его смешивать с этанолом? Да и вобще то другие CO2 экстраты тоже

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт смородини

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт смородини

Відбілює пігментні плями

і потужно омолоджує шкіру. Багатий антиоксидантами, компонент глибоко зволожує і очищає проблемну шкіру