ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Етилацетат

Новий товар

Ароматизатор і розчинник

в незмивній косметиці. Приємно пахне, є пом'якшувачем шкіри в кремових і піномиючих формулах

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 25 мл

Додати до списку бажань


Етилацетат

INCI: Ethyl acetate; Acetic acid ethyl ester; Acetoxyethane; E1504

Аромат: фруктовий з нотами рома

Зовнішній вигляд: прозора рідина з ніжним фруктовим запахом

Стійкість: 4 години (нестійкий)

Розчинність: ацетон, гліцерин, етанол та ізопропіловий спирт, пропіленгліколь, обмежено — у воді

Термостабільність: не нагрівати, берегти від вогню, горючий

Етилацетат входить до складу косметики, призначеної для подальшого змивання: шампуні та кондиціонери для волосся, гелі для душу. Введення цього компонента пом'якшує шкіру і волосся, надаючи косметиці приємний ніжний аромат фруктів.

Фарба для волосся часто містить летючий етилацетат, який пом'якшує волосся під час фарбування, надає аромат.

Як парфумерний агент цінний своїми властивостями розчинника: в цій рідині можна розчиняти ефірні конкрети та бальзамічні фітосмоли для подальшого введення в формулу парфумів. Такий «розумний» розчинник не впливає на характер майбутніх парфумів, настільки він летючий.

Косметика для пом'якшення шкіри, особливо змивні формули, не обходяться без етилацетату, його введення забезпечує шкірі атласну ніжність. Крем для рук з етилацетатом значно ефективніше, ніж без нього.

Лосьйони після гоління та епіляції часто містять етилацетат, чия пом'якшувальна властивість є необхідною після механічного впливу на шкіру. У косметику етилацетат краще вводити у вигляді спиртового 10%-вого розчину.

Таланти етилацетату як розчинника важливі в лаках для нігтів і рідинах для зняття лаку. Певний відсоток цього ароматного розчинника знижує агресивний вплив смол на нігтьову пластину.

Властивості:

- розчинник,

- ароматизатор косметики,

- пом'якшувач шкіри і волосся.

Парфумерно-косметичне застосування: 1-10%

- розчин для додання аромату косметиці, введення в парфуми — 10%,

- лак для нігтів — 5-6%,

- рідина для зняття лаку — 1-2%,

- змивна косметика — 3-5%.

Виробник: Німеччина

Зберігання: щільно закупорити, берегти від вогню

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Етилацетат

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Етилацетат

Ароматизатор і розчинник

в незмивній косметиці. Приємно пахне, є пом'якшувачем шкіри в кремових і піномиючих формулах