ᐈ Віск туберози - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Віск туберози

Відновлює посічені кінчики волосся та сухі нігті

Дезодоруюча й пом’якшувальна властивість воску туберози корисна шкірі всього тіла. Омолодження та вологоутримання сподобається будь-якому типу шкіри

  • 10 г

104,00 ₴ Без податку

104,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Віск туберози

INCI: Tuberose (Polianthes tuberosa) Floral Wax

Зовнішній вигляд: крихка маса вохристого кольору з ніжно-квітковим ароматом

Температура плавлення: 54 °C

Розчинність: базові та ефірні олії

Активні речовини: евгенол, нерол, фарнезол, гераніол; метилбензоат і метилантралінат

Віск туберози містить сліди абсолюту цієї квітки, тому за кількістю біологічних активів просто зашкалює. Віск у косметології цінний своєю потужною відновлювальною властивістю — це означає прискорення процесів відновлення шкіри і стирання зморшок.

Пептидна сироватка, поверх якої нанесено крем на туберозі, підсилює омолоджувальну дію і подовжує молодість шкіри. Головна властивість воску туберози — омолоджувальна, а вологоутримання додається приємним бонусом.

Крем від зморшок на воску туберози зробити легко: у вашу улюблену формулу крему потрібно вкласти всього 1 % воску туберози. Він додасть крему ніжну консистенцію, а нерол і гераніол у складі прискорять процес розгладження мімічних зморшок.

Домашній крем із туберозою буде корисний будь-якого типу шкіри: від проблемної до шкіри, що в’яне. Фарнезол і його дезодоруюча дія сподобається власникам шкіри з гіпергідрозом — лосьйон для тіла з туберозою надає шкірі аромат і знижує прояви пітливості. Тубероза, як кузен нарциса, має виражений квітковий аромат, для деяких він є важкуватим, тому спробуйте знизити цю інтенсивність воском лаванди, лотоса або жасмину. Крем на такому тріо або тверда масажна плитка принесуть користь не тільки тілу, а й душі. Адже аромат — важлива складова нашого буття.

 Властивості в косметиці:

  • структуризація і ароматизація емульсії,
  • легка дезодоруюча дія,
  • вологоутримання та зволоження,
  • бактерицидна та матуюча дії,
  • ароматерапевтична дія.

 Косметичне застосування:

0,5–5 %

  • легкі емульсії гелевої консистенції — 0,5–1 %,
  • креми, помади й бальзами — 2 %,
  • дезодоруючий крем для тіла — 2,5–3 %,
  • змивні засоби для зміцнення волосся — 0,5 %,
  • воски косметичного призначення — 5 %,
  • тверді парфуми і свічки (ароматичні, масажні) — 3–4 %.

Виробник: США

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04505
16 од.
chat Коментарі (0)