Геліонал
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Геліонал

Акватична парфумерія створюється саме із цим компонентом

Легкість, чистота, м’яка свіжість — основні характеристики геліоналу в парфумерії

  • 5 мл

67,00 ₴ Без податку

67,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Геліонал

INCI: Helional; Helioven; hydrocinnamic aldehyde

Аромат: водна нота з ароматом озону й натяком цикламена, холодний м’який запах свіжості

Зовнішній вигляд: текуча прозора рідина із жовто-зеленим відтінком

Застосування в парфумерії: верхня нота

Стійкість аромату: до 80 годин (середня)

Розчинність: легко в діетилфталаті, етиловому й парфумерному спирті

Аромат свіжості та морського туману в парфумах досягається шляхом введення цієї речовини — похідної від геліотропіну. Чарівна м’якість, яка характеризує парфуми фужерного напрямку, знаходиться саме у флаконі з геліоналом. Дуже добре поєднується з мускусною нотою і легко змішується з парфумерною молекулою Iso E Super.

Акватичний напрямок парфумів і одеколону популярний в унісекс парфумерії. Навіть соло геліонал може зробити з крему для тіла парфумований варіант. Так само добре зарекомендував себе й у незмивній косметиці: шампунь, мило, гель для тіла. Водянисті або акватичні формули парфумів і одеколону зазвичай містять 5 % геліоналу, сильніша концентрація потребує інших речовин, які урівноважать геліональний акорд і округлять аромат. Навіть у концентрації 1 % відчувається в туалетних водах і місті для тіла.

Парфумерно-косметичне застосування:

1–5 %, до 20 %

  • поліпшення і створення парфумів з ефірних олій — 2–5 %,
  • створення спиртових парфумів — 5–20 %,
  • ароматизація мильної основи — 10 %,
  • незмивна косметика — 1–4 %,
  • косметика, що змивається — 1–10 %.

Зберігання: у темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню

Нагадування: технологія створення парфумів і одеколонів включає кілька обов’язкових етапів. Це створення композиції, її вистоювання і відстоювання, фільтрація можливого осаду, а також розфасовка й етикетування.

Виробник: Франція

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04332
Новий
6 од.
chat Коментарі (14)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right