ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Віск канделійський
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Віск канделійський

Біовіск для нігтів

і глянець помад, вологоутримання в емульсіях для шкіри, легке ковзання косметичних складів. Затребуваний в бальзамах для губ.



  • 25 г

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Віск канделійський

INCI: Candelilla (Euphorbia Anti Syphilitica) Wax
Зовнішній вигляд: тонкі пластинки жовтого кольору
Температура плавлення: 68-72°С

Щільність: 0,885
Розчинність: у гарячій жирної фазі

Рецепти з воском

Масажні плитки
Рослинний віск отримують з рослини Кандела, що виростає в Мексиці і США. Володіє легкою бактерицидною дією, надає помаді блиск, сприяє збереженню насиченого кольору помади протягом декількох годин.
Володіє водовідштовхувальною дією, оскільки покриває тонкою плівкою поверхню, захищаючи від випаровування вологи, вітру і негоди. Важливий для ковзання емульсій та легкого розподілу.
Регулює в'язкість кремів і помад, бальзамів для губ і блисків. Масажним плиткам надає твердість.
Кандела утворює на поверхні шкіри тонку плівку, що захищає шкіру від несприятливих погодних умов. Чудово поводиться в зволожуючих, захисних кремах для обличчя і тіла, оскільки одна з властивостей воску є перевірена вологоутримуюча дія.
Віск канделіли відомий слабким
антибактеріальним талантом, він може знімати легкі запалення і подразнення, а при грамотно вивіреної рецептурі очищає шкіру від вугрів і профілактує нові запалення.
Задіяний у створенні декоративної косметики: надає пластичність і блиск помадам, входить до складу туші для вій, бальзамів для губ, воску для нігтів.
Канделійський віск чудово доповнює інші воски в складі рецептур - бджолиний, соєвий, карнаубський. Зауважимо, що канделійський - найтугоплавкіший серед цих восків.
Властивості:
- Водовідштовхувальна,
- М'яка бактерицидна,
- Природний емульгатор,
- Вологоутримуюча,
- Додає глянець помаді,
- Регулює в'язкість кремів,
- Забезпечує приємне ковзання косметики.
Косметичне застосування: 0,5-5%
- Емульсія і крем - 0,5-3%,
- Помада для губ, бальзам - 2-3%,
- Туш для вій - 1-2%,
- Твердий крем, масажна плитка - 3-5%.
Виробник: Німеччина

* При розплавленні віску рекомендуємо проціджувати його, щоб уникнути попадання натуральних домішок, які можуть залишитися в процесі виготовлення.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03351
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (6)