Концентрат рослинних ДНК з паростків пшениці
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Концентрат рослинних ДНК з паростків пшениці

Амінокислотна терапія

омолоджує шкіру, зміцнює нігті. Фітокератин очищає проблемну шкіру, заспокоює почервоніння. Оживляє сухе волосся. 

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Концентрат рослинної ДНК паростків пшениці

INCI: Concentrate of Wheat Germ's Phyto DNA, Phytoceratin

Синонім: фітокератин

Склад: вода очищена, гліцерин, концентрат рослинної ДНК паростків пшениці, консервант феноксиетанол (еуксил)

Зовнішній вигляд: рідина світло-жовтого кольору, сухих речовин не менше 5%

рН 5,0-6,5

Розчинність: у воді в будь-яких концентраціях

Зміцнення волосся

Природний стимулятор відновлення клітин активізує механізми життєдіяльності клітин, що уповільнюються з часом. ДНК (дезоксирибонуклеїнові кислоти) - високомолекулярні сполуки білкової природи, чемпіони-зволожувачі серед компонентів косметики. Фітонуклеінові кислоти швидко і легко усувають стягнутість шкіри, постачаючи епідерміс вологою надовго: шкіра зволожена протягом доби.

Легкі гелі на арістофлексі та емульсії на планта-М порадують шкіру обличчя і тіла протягом усього року: а влітку особливо приємно буде включення ментолу в склад. Або ефірної олії м'яти, що теж приємно шкірі і волоссю. 

У сироватки і креми вводиться для профілактики зморшок і старіння шкіри. Добре б звести в сироватці таланти низькомолекулярного гіалуронату натрію і гідролізату білка. Така пара допомагає вдихнути в клітини нове життя, даючи шкірі енергію, сприяє зміцненню дермального шару.

Перевірений часом фітокератин складається з суміші вільних амінокислот, життєво важливих для здоров'я нашої шкіри і волосся. Маска на рідкому кератині зробить шевелюру блискучою і доглянутою.

Шампунь або маска оживляє наше волосся, зволожуючи шкіру голови і зміцнюючи корені волосся. Кератин (захисний білок з амінокислот 18) корисний нігтям: вам забезпечені блиск і гладкість нігтьової пластини, а також м'якість і доглянутість кутикули. Хіба не краса?

 Властивості:

- розгладження зморшок,

- відновлення еластичності шкіри,

- посилення імунітету шкіри,

- учасник білкового синтезу,

- уповільнення процесу старіння,

- надійний зволожувач.

 Косметичне застосування: 1-7%

- міцелярна вода, гелі - 1-1,5%,

- маски для волосся та обличчя, сироватки - 5-7%,

- піномийні засоби (бельді, піна) - 3-6%,

- емульсії і пляжна косметика - 3-5%,

- м'які шампуні та сироватки -4- 7%,

- масажні гелеві суміші - 5%.

Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі

Запобіжні заходи: не нагрівати вище 40° С, білок цього не любить

Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони

Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03418
Новий
chat Коментарі (5)