Маргаритки гліколевий екстракт
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Маргаритки гліколевий екстракт

Від куперозу

і гіперпігментації. Чим рівніше тон нашої шкіри, тим молодше ми виглядаємо. Інулін спритно відбілює шкіру, зміцнюючи капіляри.


local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Екстракт гліколевий маргаритки

INCI: Propylene Glycol (and) Water (and) Daisy (Bellis Perennis) Flower Extract

Склад: пропіленгліколь, вода, екстракт маргаритки багаторічної

Розчинність: легко у воді, спирті, гліцерині

Активні речовини: сапоніни (глікозиди трітерпенов), поліфеноли фенольної кислоти, флавоноїди глікозиди, полісахариди і інулін. Вміст сухої речовини 20,1%

Відбілюючий засіб. Чим рівніше тон нашої шкіри, тим молодше ми виглядаємо. Екстракт маргаритки (белідес) швидко і надовго позбавляє шкіру від плям постакне і гіперпігментованих ділянок завдяки зниженню активності тирозинази і ослаблення меланіну. Такий спосіб шкірі дуже подобається: він щадний і глибокий одночасно.

Допоможуть сироватки з додаванням низькомолекулярного гіалуронату натрію — він здатний проносити корисні біоактиви в глибини епідермісу, вирівнюючи тон шкіри і розгладжуючи її. Проте не забуваймо також про УФ-захист шкіри: фізичні фільтри (оксид цинку або діоксид титану) повинні бути присутніми в косметиці, оскільки вони потрібні шкірі для відбиття агресії сонячних променів навіть в осінньо-зимовий період. Особливо якщо ви проводите кислотний пілінг.

Турбота про в'янучу шкіру в період менопаузи вкрай важлива: в процесі гормональної перебудови роговий шар переживає стрес. Почервоніння і реактивність шкірних покривів можна зняти сироватками і спреями на екстрактах маргаритки і софори. Какао-догляд обов'язковий для шкіри, схильної до появи пігментних плям, оскільки підсилює процеси регенерації шкіри і зміцнює її імунітет. Крем для рук на маргаритці зробить шкіру біломармуровою, а нігті - міцними і блискучими.

Вугрувата і пухка шкіра з розширеними порами має потребу в полісахаридах і тритерпенових з'єднаннях, яких в маргаритці повно: зволоження запалених ділянок, загоєння і освітлення плям і рубців гарантовані. Убтан ніжно очистить шкіру від надлишку шкірного сала, налагодить себовідтік, якщо розбавляти трав'яну суміш міцелярною водою з краплею екстракту маргаритки. Щодня потроху шкіра звикає бути матовою і чистою.

Волоссю подобається вплив екстракту: він зміцнює коріння, живить органічними кислотами шкіру голови і допомагає зростанню нового волосся. Інулін у складі витяжки сприяє очищенню шкіри голови від відмерлих частинок, що стимулює дихання шкіри. Маргаритка активізує обмін речовин, тому корисно вводити її в мазі при і ревматизмі і відкладенні солей. У поєднанні з гідролізатом шиітаке такий лікувальний склад полегшує перебіг нападів хвороби.

 Властивості:

- Відбілююча і гальмуюча утворення пігменту,
- Антиоксидантна,
- Бактерицидна і загоююча,
- Протигрибкова і протимікробна,
- Знімає почервоніння від припливів,
- Підсилює життєві сили клітин в'янучої шкіри,
- Додає шкірі здорове сяйво і доглянутий вигляд.

 Косметичне застосування:

0,5-5%. Вводити в готову остигаючу емульсію, помішуючи

Відбілююча серія кремів - 3,5-5%
- Демакіяж, очищаюче молочко, бальзам 
для кутикули - 1-4%
- Бальзами, косметичний лід - 3%
- Емульсії, креми для обличчя, гелі 
під очі - 2-3%
- Міцелярна вода, освіжаючий тонік - 0,5-1,5%
Відбілюючі сироватки і маски - 5%
- Шампуні та ополіскувачі - 1-3%
Зберігання: герметично закупореній у холодильнику
Виробник: Україна

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03044
Новий
Вага
25 г
Тип волосся
Комбінований тип волосся
Сухе волосся
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Вугріва
Вікова
Зневоднена
Комбінована
Куперозна
Проблемна
Пігментована
Суха
Чутлива
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
Призначення
Від куперозу
Від подразнень
Від прищів
Для звуження пор
Зморшки
Ревматизм
chat Коментарі (8)