ᐈ ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Аюрведична пудра ехінацеї - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Аюрведична пудра ехінацеї

Тонізація шкіри

і матування. Нормалізує виділення себума, звужує розширені пори. Надає темному волоссю блиск і жвавість.

  • 25 г

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра ехінацеї

INCI: Coneflower (Echinacea purpurea) Root Powder

Зовнішній вигляд: мікронізована пудра кореня ехінацеї пурпурової

Активні речовини: ефірні олії, полісахариди, смоли, глікозиди, сапоніни, органічні кислоти, фітостерини, дубильні речовини, алкалоїди, фенольні кислоти, поліени, бетаїн

Розчинність: диспергується у воді, утворюючи пасту з приємним запахом 

В'яжучі маски

Шкіру зрілу краще очищати без мила. На допомогу приходить натуральна сировина: мильнянка в поєднанні з потужно омолоджуючою ехінацеєю стануть вам опорою і надією. Убтан і гідрофільна олія куди зручніше, якщо вам трохи за сорок. Відсутність мила і щоденна вітамінізація тільки на користь шкірі!

Детоксикація шкіри (ванни або просто бельді з ехінацеєю та хлорела) важлива: процедура виводить зайву воду, знижуючи набряклість тканин, завдяки чому використовується в програмах для схуднення і боротьби з целюлітом. Ефірні олії посилять догляд.

Маски на ехінацеї вирівнюють тон шкіри, очищаючи пори від сальних пробок. Тонізуючий ефект оцінять власниці млявої сухуватої шкіри: теплі олійні обгортання шиї і декольте подарують шкірі новий імпульс, підтягнути її, бетаїн в складі добре зволожує.

Проблемній шкірі ехінацея потрібна, обов'язково поєднуйте трав'яну пудру з щоденним доглядом. Щоб привести запалену шкіру до тями і оперативно вирівняти її тон, позбутися від запалень і очистити пори, не зайвим буде вмиватися сумішшю глини рассул і ехінацеї. Розбавте гідролатом пудру (одну або декілька відповідних) і нанесіть на шкіру цю пасту. Пара хвилин і все, після змивання без мила шкіра чиста і свіжа! Кілька днів такого вмивання і шкіра зволожиться, придбає ніжну матовість. М'яко відлущуючи, ехінацея оновлює клітини шкіри, сприяючи її омолодженню і розгладженню. Покращує колір обличчя, роблячи шкіру сяючою і оновленою.

Ехінацея повертає блиск і силу волоссю, що натерпілося від забарвлення. Втирання пасти з ехінацеї та кропиви в шкіру голови усуває ламкість і виводить лупу. Готова база-кондиціонер чудово підійде для приготування таких зміцнювальних паст: кремова текстура і натуральні олії в складі гарантують першокласний догляд.

Властивості:

- Бактерицидна,
- Знімає почервоніння і роздратування,
- Делікатний гомаж,
- Оздоровлення вугруватої шкіри,
- Себомодулятор, в'яжучий,
- Зміцнення ламкого волосся,
- Позбавляє від лупи.

Косметичне застосування: 5-30%
- Гомаж, фітоскраб, убтан - 5-15%
- Настої для шампунів і гелів - 10-20%
- Фітогомаж для шкіри - 15-20%
- Маски, бельді, масаж - 30%.
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компонента
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03335
Новий
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right