Гідролізат протеїнів кукурудзи
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гідролізат протеїнів кукурудзи

Відкриє нові косметичні горизонти.

Запобігає старінню шкіри завдяки збалансованому складу аміно- і жирних кислот. Містить омолоджуючу ферулову кислоту в натуральному вигляді.


  • 25 мл

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гідролізат протеїнів кукурудзи

INCI: Hydrolyzed Corn Seed Protein
Зовнішній вигляд: світло-жовта рідина, вміст сухих речовин не менше 5,0%
рН 5,0-6,2
Розчинність: у воді в будь-яких концентраціях
Активні речовини: ферулова кислота, жирні кислоти (лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова), вітаміни А, Е, K, фітостерини
Догляд за волоссям на кукурудзяному гідролізаті змусить забути про лупу: гідролізат містить не тільки амінокислоти, які вміють вбудовуватися в стрижень волосини, але і жирні кислоти - багатий набір доглядає за шевелюрою вдень і вночі. Гель алое-віра, куди додано 2-3% протеїнового гідролізату, перетворюється на зволожуючу маску для волосся.
Дрібнозморшкуватий тип старіння шкіри приносить безліч розчарувань: шкіра збирається в ледь помітні зморшки і видає ваш вік. Щоб цього уникнути, візьміться за кукурудзяний гідролізат: його лецитин і вітамін Е у складі глибоко зволожать шкіру і буквально «зітруть» зморшки біля очей і губ. Лінолева і олеїнова кислота кукурудзяного зернятка додадуть шкірі еластичності.
Живильний крем на кукурудзяній складовій рятує сухі п'яти: батер маракуї і
яєчна олія, покладені в основу емульсії, неодмінно посилить зволожуюча кукурудза. Такий догляд може швидко загоювати шкіру - будь-які тріщинки і натертості проходять без сліду.
Капілярозміцнююча властивість багатої білком кукурудзи затребувана в сироватках від куперозу. Зниження реактивності шкіри і рівний тон обличчю гарантований. Гіпоалергенна кукурудзяна косметика показана і дітям: збагачення піни для ванн і шампуней благотворно позначиться на стані дитячої шкіри.
Властивості:
- Зволожуюча та антиоксидантна,
- Розгладжуюча і капілярозміцнююча,
- Підходить для дитячої шкіри,
- Зміцнює волосся.
Косметичне застосування: 1-5%
- Тоніки і лосьйони - 1%,
- Гелі та флюїди - 1,5-3%,
- Активні сироватки від зморшок - 3-3,5%,
- Маски і ліфтинг-процедури - 5%,
- Крем для тіла тонізуючий - 4%,
- Збагачення піномиючі засоби - 2-5%.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони
Зберігання: в сухих прохолодних приміщеннях при кімнатній температурі
Виробник: Україна



04073
Новий
chat Коментарі (0)