Піритіон цинку
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

Піритіон цинку

Від лупи і сухості волосся

Оздоровлює шкіру, позбавляє від грибка лупи, губить патогенну флору. Шампуні, спреї і маски для примхливої шкіри голови. Натуральний, поєднується з ментолом та МСМ.

59,00 ₴ Без податку

59,00 ₴ без податку

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Піритіон цинку

INCI: Zinc pyrithione

Синоніми: цинк піритіон, цинк-піридин етіон, цинку піріон, цинку омадін

Зовнішній вигляд: білий порошок зі слабким запахом

Розчинність: слаборозчинний у воді, найкраща розчинність при нейтральному рН 7

Сумісність: з більшістю косметичних компонентів. У присутності ПАР (катіонних або амфотерних) може утворювати нерозчинний осад, так що рекомендуємо провести тест на сумісність, стежте за рН!

Засіб від прищів

Цинк піритіон - складне з'єднання, що містить цинк. У косметиці затребуван як антибактеріальний і протигрибковий засіб. З середини минулого століття застосовується для боротьби з грибком шкіри голови, що викликає утворення лупи. Піритіон цинку пригнічує розмноження і життєдіяльність грибків-збудників лупи, оздоровлюючи шкіру голови.

Спрей на піритіон цинку - перевірений фармацевтичний засіб для полегшення перебігу екземи або нейродерміту, що супроводжуються свербінням і надмірною сухістю шкіри. Такий спрей на основі гідролату і пантенолу легко наносити на відкриті поверхні, рівномірно розподіляючи.

Пам'ятайте, що цинк піритіон може випасти в осад при рН, далекому від нейтрального. Слідкуйте за показником і вводите до складу шампунів і кремів стабілізатор формули Трилон-Б.

В шампунях і лікувальному бальзамі цинку піритіон гарантовано підліковує шкіру голови, позбавляючи від свербіння і лущення, які так підступно викликає грибок Рityrosporum ovale. Крім фунгіцидної дії, компонент цей допомагає пошкодженому волоссю швидше відновитися. Зрозуміло, допомога рослинних і ефірних олій вітається.

В дезодорантах і антиперспірантах цинку піритіон профілактує появу неприємного запаху, що викликається окисленням бактерій, що розмножуються на поверхні шкіри. Галуни алюмокалієві посилять ефект.

Проблемна шкіра з розширеними порами порадіє введенню в раціон цього корисного мінералу краси. Не забудьте і про сірку, водорозчинну або осаджену. Сірка і цинк важливі для здоров'я шкіри. Пори звузяться, продукування шкірного сала налагодиться, шкіра придбає здорову матовість і рівність тони, особливо якщо не станете нехтувати масками на йогурті і лактаті кальцію, вони незрівнянно підгодовують шкіру потрібними мінералами! Цинк піритіон володіє слабкою консервуючею властивістю і дружний з багатьма консервантами.

 Властивості:

- Оптимізуюче вироблення себума,
- Бактерицидна і фунгіцидна,
- Від себореї і лупи,
- В'яжуча,
- Відновлює структуру волосся,
- Легка консервуюча

 Косметичне застосування:

0,5-1,5%
- гелі для душу при проблемній вугруватої шкірі - 0,8-1%,
- маски, лікувальні мазі - 1%,
- дерматопрепарати при екземі, дерматиті- 0,1-0,2%,
- бальзам для шкіри голови - 0,1-0,2%,
- зміцнення ослабленого волосся - 0,2-0,4%,
- піномиючи засоби (гелі, шампуні, бельді) - 0,5-1,5%,
- антиперспіранти - 1-1 , 5%,
- консервант для змиваючого догляду за волоссям - 0,5-1%.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість, діти до одного року
Джерело: Європейська Комісія

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02233
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (17)