Ліпацид С8G (Capryloyl Glycine)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ліпацид С8G (Capryloyl Glycine)

Очищуючий актив і ПАР,

що зберігає шкіру і волосся в ідеальному стані і підтримує їх вірний кислотний баланс. Бореться з сальністю шкіри, вуграми і жирною лупою, дезодорує

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ліпацид С8G (Capryloyl Glycine)


INCI: Capryloyl Glycine, Lipacide С8G, N- (1-oxooctyl) glycine

Зовнішній вигляд: білий порошок

Ліпацид С8G бореться з недосконалостями шкіри, викликаними її зайвою сальністю. По-перше, це вугри, які з'являються через закупорку пор салом, що окислилося. По-друге, це неприємний запах від шкіри і волосся, причиною якого є порушення складу водно-жирової мантії епідермісу.

Очищення шкіри з Lipacide С8G гарантує швидкий ефект: матування шкіри, освітлення сальних пробок і подальше їх зникнення, а також усунення лупи. Гліциновий компонент надає піномоючим засобам ніжність й чудову піноутворюваність. Засоби на капрілойл гліцині допоможуть очищати і шкіру з куперозом.

Активний компонент знижує активність 5 α-редуктази, що є цілющим для жирного при коренях волосся. Тому пропадає лупа, шкіра голови знижує продукування кожного сала, волосся перестає випадати. Очищення і оздоровлення скальпа проходить під час миття шампунем.

Дезодоруючу властивость Lipacide С8G доведено: власникам шкіри, яка швидко масніє, тепер не потрібно турбуватися про неприємний запах тіла. Шкіра відновлює свій здоровий рівень кислотності та стає більш зволоженою. Бактеріостатик і зволожувач Ліпацид С8G впевнено доглядає за шкірою і волоссям під час миття.

Додавання Ліпацида в очищуючі формули і піномиючу косметику знижує ймовірність подразнення шкіри, тому цей компонент завжди можна бачити в складі косметики для куперозної і проблемної шкіри, в кремах для гоління для вугруватої та жирної шкіри. 

Введення Lipacide С8G знижує відсоток введення консерванту, а додавання інноваційного консерванту-зволожувача AMTicid Coconut зробить косметику просто ідеальною для примхливої ​​шкіри, схильної до запалень.

 Властивості:

- губить патогенну флору,
- оздоровлює шкіру голови,
- усуває лупу і сальність,
- знижує відсоток введення консервантів,
- матуча і себорегулююча.

 Косметичне застосування:

0,5-2%
- шампунь від лупи — 0,5-1,5%,
- гель для очищення шкіри — 1%,
- змивні формули при боротьбі з акне — 1,5-2%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів, щільно закупорити

Виробник: Франція

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04527
Новий
chat Коментарі (6)