Аюрведическая пудра бадяги
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Аюрведична пудра бодяги

Омолодження масками

і відбілювання пігментних плям. Нищить синці. Курс масок здатний омолодити зрілу шкіру і прищі на проблемній. Зганяє целюліт і розтяжки.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра бодяги

Латинська назва: Spongilla lacustris, S. fragilis Leidy, Ephydatia fluviatilis

Зовнішній вигляд: мікронізована пудра висушених губок бодяги, зеленувато-сірого кольору зі специфічним запахом

Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту з солонуватим запахом

Активні речовини: кремній, аутакоїди, кінини, гістамин, простагландини, фосфорнокислі і вуглекислі солі вапна

Від рубців і плям

Прісноводна губка бодяга — старовинний засіб для розсмоктування плям постакне, підшкірних прищів, синців. Чудовий засіб для пілінгу (якщо терти шкіру) і оздоровлення (якщо провести курс регулярних неагресивних масок).

Жироспалююча властивість бодяги обумовлена голочками кремнезему, що викликають розширення підшкірних капілярів і більш глибоко залягаюючих кровоносних судин. Такий потужний приплив крові забезпечує розсмоктування синців і прискорене спалювання жирових депо. Антицелюлітні обгортання на бодязі і пудрі імбирного кореня підсилюють виведення зайвої рідини і токсинів з тканин. Підтягнута шкіра стегон забезпечена!

Оздоровчий ефект масок відбувається через локальне вивільнення біоактивних речовин, які сприяють загоєнню пошкоджених тканин, розсмоктуванню ущільнень, тонізації шкіри. Ефірні олії додадуть косметичній формулі силу і аромат. Зазвичай нанесення пасти з бодяги викликає почервоніння шкіри у володарів тонкої і чутливої ​​шкіри поколювання і стійкий рум'янець можуть протриматися до доби. У таких випадках розумно розводити бодягу с гліною, уникаючи концентрованих складів. Краще потроху, але регулярно — шкіра оцінить такий делікатний підхід.

Відлущувальний косметичний ефект від застосування бодяги теж непоганий. Здатність позбавляти шкіру від віджилого баласту затребувана в догляді за шкірою, що в'яне, в пілінг-процедурах, у видаленні рубців від вугрів, пігментних плям. Бодяга справляється не тільки з плямами, а й надає омолоджуючий ефект. Після впливу бодяги слід захищати шкіру УФ-фільтрами і уникати сонячних ванн.

В'янучій шкірі процедури з бодягою активізують дихання шкірних покривів і підсилюють проникнення в них додаткового кисню — тьмяна шкіра набуває еластичність, розгладжуються дрібні зморшки. Не забувайте рясно зволожувати і живити шкіру після масок з бодягою. Кризалідна вода дивно допомагає заспокоїти шкіру.

Проблемній шкірі бодяга допомагає дивовижно. Крихітне введення бодяги в щотижневу матуючу маску стане профілактикою розширених пор і комедонів, зітре сліди постакне, а ще бодяга звужує пори.

Курс масок з бодягою (8-10 процедур) краще узгодити з вашим косметологом і проводити під його чуйним керівництвом. Ефект вас приємно здивує вже на третій-четвертій масці.

Властивості:
- Знімає рубці постакне,
- Відбілює пігментні плями,
- Жироспалююча,
- Антимікробна і відлущувальна,
- Підсилює мікроциркуляцію,
- Розігріває,
- В'яжуча.

Косметичне застосування: 1-50%, до 100%

- Пілінг,
- Гелі для проблемної шкіри,
- від гематом і застійних плям,
- Омолоджуючі маски,
- Догляд за волоссям,
- Детокс-обгортання для тіла,
- Неперевершені жироспалюючі засоби.

 Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Обов'язкове проведення дерматологічної проби на переносимість компоненту. Пудра бодяги може викликати запалення слизових оболонок очей і носа. Тому не можна (!) наносити бодягу навколо очей.

Протипоказання: гіпертрихоз, свіжі запальні елементи на шкірі, чутлива шкіра

Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні, до 2 років

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01653
Новий
chat Коментарі (0)