Ефірна олія елемі
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія елемі

Відроджує м'які або ж ослаблені нігті,

сильний запах і висока концентрація антиоксидантів використовується в омолоджуючих лініях косметики

  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія елемі

INCI: Elemi (Canarium luzonicum) Essential Oil

Зовнішній вигляд: блідо-жовта олія з пряно-бальзамічним ароматом і лимонно-трав'яним обертоном

Активні речовини: альфа- і бета-фелландрен, лімонен, елемол, елеміцін; монотерпени альфа-терпинеол, гамма-елемен, гумулен, гермакрен D, гвайол, бульнезол

Отримання продукту: парова дистиляція камідесмоли деревини елемі

Властивості: зміцнює м'які нігті, слабке коріння волосся; бактерицидна і ранозагоювальна, пом'якшувальна, розгладжує зморшки, матуюча і протигрибкова; гармонізує настрій і заспокоює нерви

Розгладжуюча епідерміс олія елемі робить рельєф шкіри більш рівномірним, а високий вміст лімонену сприяє профілактиці пігментних плям. У стародавньому Єгипті елемі входило до складу для бальзамування, отже, серед властивостей корисної олії дезодорування і збереження гладкості шкіри.

Крем від прищів для підлітків з 0,5% елемі гарантує оздоровлення епідермісу і відновлення водно-жирової мантії шкіри. Корисно вводити ефірну олію елемі в засоби для вмивання, а якщо запах його занадто важкий, сміливо поєднуйте його з лимоном або грейпфрутом — заодно освітлимо рожеві плями від екс-прищів.

Крем для рук з елемі при щовечірньому застосуванні зробить шкіру еластичною, світлішою, молодшою: дія антиоксидантів показана й втомленим нігтям.

Зміцнення нігтьової пластини — видатна властивість елемі, ароматну субстанцію важливо вводити в бальзами для кутикули та нігтя. Майстри з нарощування нігтів радять додавати ефірну олію, розведену в ізопропіловому спирті, до складу безбарвних лаків для нігтів. Так можна додатково доглядати за поверхнею слабкого або м'якого нігтя.

Ефірні олії для волосся — корисна і важлива терапія, елемі відмінно розгладжує стрижень і зміцнює цибулинки волосся, краще вводити його в маски або олійні обгортання, тоді ефект перевершить всі очікування.

Гармонізуюча властивість елемі дозволяє в стислі терміни подолати пригнічений психоемоційний стан і навіть послабити прояви нервового виснаження. Аромалампи з циєю олією постачають рецепторам заспокійливу «їжу» і сприяють більш оптимістичному погляду на світ.

Застосування: косметика (0,5-2,5%) або терапевтичні засоби (3-4%), дітям 8-14 років або літнім людям дозування даємо вчетверо менше.

Розчинення. Для спреїв прийнято використовувати спирт або полісорбат, для ванн застосовують сіль, мед, цукор або молоко.

Дозування ефірної олії:
- деованна при гіпергідрозі — 2-4 краплі на молоко або мед;
- ароматизація повітря в приміщенні — 5 крапель на 10 мл спирту;
- аромалампи — 1-3 краплі;
- ароматична банна сіль — 20 крапель на 1 кг солі;
- масаж і розтирання — 10 крапель на 50 мл базової олії;
- додавання в базу (крем, емульсія) — 2-5 крапель на 50 г засобу.

Увага: дотримуйтеся зазначеного дозування щоб уникнути гіперреактивності шкіри; олія густіє згодом, але легкий підігрів в гарячій воді допоможе витягувати його з пляшечки

Фасовка: спеціальний флакон з темного скла з крапельницею і кришкою-гвинтом

Зберігати: 15-20°С, темне місце

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

047800
Новий
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right