ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія сої

Новий товар

Олія сої багата нативними ізофлавонами,

гліцином і вітаміном молодості Е, тому славиться своєю антіейдж-дією: живить і розгладжує вікову шкіру

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 50 г

Додати до списку бажань


Рафінована олія сої

INCI: Soybean (Soja) Bean Oil

Активні речовини: найвищий вміст токоферолу, жирні кислоти (лінолева, олеїнова, міристинова), лецитин, гліцин

Рафінована олія сої є цінною для косметики через свій унікальний склад та високий вміст ізофлавонів — природним щитом від вільних радикалів, що руйнують клітину. Найціннішим компонентом олії сої є лецитин (3% в середньому), це кращий природний емолент, що рятує навіть атопічну шкіру.

Суха олійка для шкіри і волосся, куди входить 2-5% олії сої, проводить важливу антиоксидантну роботу: вітамін Е профилактує глікацію волокон колагену і еластину. Тому соєва олія завжди є в складі косметики для зрілої шкіри.

Антиоксиданти в косметиці допомагають посилити властивості базових олій: додавання стабілізованого вітаміну С і ефірної олії в креми підсилює їх регенераційну міць. Досить щільна олія сої може забивати пори при високому вмісті його в емульсіях, отже, дотримувайтесь мінімального дозування.

УФ-захист шкіри з олією сої стає ще надійніше, всім людям зі світлою шкірою корисно вводити цей компонент в пляжну косметику. Адже вітамін Е та лінолева кислота сприяють утриманню вологи в шкірі, а це дуже цінний ресурс для здоров'я клітини. Додавання сої в олії для ванн допомагає атопічній та зневодненій шкірі відродитися і оптимізувати водно-жировий баланс.

Властивості:

- утримує вологу в шкірі,
- капіляропротекторна,
- поживна,
- постачає в шкіру вітамін Е,
- налагоджує водно-жировий баланс сухої шкіри,
емолент.

Косметичне застосування:
- суха олія — 5-15%,
- жирна фаза емульсій — 5-7%,
- сироватки олійні та олії для ванни — 10-20%,
- поживні бальзами і збите масло — 5-25%,
- косметика для атопічної шкіри — 2-12%.

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-09-24

Для Вики К.

Здравствуйте, Вика. Нынешняя партия до 05/2020.

Оцінка 
2019-09-24

Какой

срок годности?

Оцінка 
2018-11-01

отзыв

Маслице очень жирное, не впитывается, поэтому в чистом виде лучше не использовать. делала крем с ним состав в количестве 1%
в другом пока не успела попробовать.Мне кажется в крем для рук и тела очень подходит!
Для волос вот не успела ещё попробовать, но мне кажется будет тяжеловато

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія сої

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія сої

Олія сої багата нативними ізофлавонами,

гліцином і вітаміном молодості Е, тому славиться своєю антіейдж-дією: живить і розгладжує вікову шкіру

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку