Флакон парфумерний Гламур, 30 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон парфумерний Гламур, 30 мл

Флакон для жіночих парфумів,

невеликий об'єм чудово підійде для пробників парфумів квіткового або фужерного напрямку

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Флакон парфумерний Гламур, 30 мл


Об'єм: 30 мл
Матеріал: кольорове скло, металевий спрей, пластмасова кришка
Колір: зелений, бордовий або бузковий.

Флакон для жіночої парфумерії зі скла об'ємом всього 30 мл зручний в побуті та в подорожах, Гламур дарує зручність нанесення концентрованих парфумів і економить вміст завдяки тонкій системі розпилення. У меню можна вибрати бажаний колір флакона: бордо, зелений або бузковий, усі вони виглядають ефектно.

Розпилення ароматних складів та можливість сформувати власну колекцію парфумів розсуває кордони: творці домашньої косметики чудово знають про це. Як зробити парфуми власноруч або ж як створити універсальну зволожуючу димку для тіла - такі знання значно полегшують життя. Скляний флакон ідеальний для зберігання не тільки парфумів і ароматних шедеврів: в ньому зручно тримати сухі олiйки, ароматний спрей для волосся і навіть крихітну дозу освіжувача повітря.

Флакон парфумерний Гламур виглядає дуже славно, його витончена форма та градуйоване забарвлення скла дарують естетичну насолоду. Парфуми з натуральних ефірних олiй в такому флаконі стануть оригінальним і корисним подарунком.

04835
Новий
Колір
бордовий
бузковий
зелений
Колір кришки
бордовий
бузковий
зелений
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (10)