ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт артишоку

Новий товар

Цінний в косметиці

через високий вміст хлорогенової кислоти — вона сприяє схудненню, ліфтінгу та очищенню шкіри від висипань

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип волосся Комбінований тип волосся, Сухе волосся, Пошкоджене волосся, Нормальне волосся
Тип шкіри Вікова, Вимагаюча ексфоліаціі, Суха, Нормальная, Проблемна, Зневоднена, В'януча, Чутлива , Комбінована
Призначення Синці (гематоми), Від Целюліту, Зморшки, Від прищів, Від випадіння волосся, Від роздратування

СО2-екстракт артишоку

INCI: Artichoke (Cynara scolymus) СО2 Extract

Метод отримання: ультракритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження

Походження: бездомішкова природна формула

Активні речовини: хлорогенова кислота, мікроелементи, вітаміни групи В, аскорбінова і лимонна кислота, зволожувальні полісахариди, цинарин

Розчинність: олії, тригліцериди

Крем від зморшок

СО2-екстракт артишоку неперевершений у важливій косметичній справі — боротьбі з целюлітом і в'ялістю шкіри. Мастхевом для дієвих моделюючих гелів є 2% СО2-витяжки артишоку у формулі. Для жироспалювального ефекту корисно додавати перець і корицю, а для усунення банальної в'ялості шкіри — пептид Adifyline і фукусову витяжку.

Креми від зморшок з хлорогеновою кислотою здатні зробити личко сяючим і чистим: набір мікроелементів успішно протистоїть зморшкам та набрякам.

Масажна олійка або крем з СО2-екстрактом артишоку підсилює струм лімфи, сприяючи схудненню. Секрет омолоджувальної дії артишоку в тому, що дивовижна хлорогенова кислота потужно захищає клітинні мембрани, пов'язуючи окислювальний елемент (залізо). Такий вплив косметики є корисним в будь-якому віці.

Крем від зморшок з артишоком знижує швидкість реакцій окиснення, тому артишокові обгортання й маски — популярна процедура для експрес-омолодження в люксових спа.

Цілюща дія артишоку допомагає усунути випадіння волосся: простий лосьйон-спрей оптимізує себовідтік та потужно зміцнює волосяні цибулини. Блиск і еластичність волосяного стрижня запишемо як бонус.

 Властивості:

- антицелюлітна, знімає набряклість і в'ялість шкіри,
- біостимулятор оновлення клітин шкіри,
- омолоджувальна,
- антиоксидантна,
- зволожувальна.

 Косметичне застосування:

0,3-2%, введення в готову емульсію
- сироватки від стрій і целюліту — 1,5-2%,
- креми від зморшок — 0,5-1,2%,
- омолоджувальні маски та детокс-обгортання — 0,5-1%,
- жироспалювальна косметика, масажні засоби — 2%,
- косметика від прищів — 0,5%,
- зміцнення волосся — 0,7-1,2%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів в тарі темного скла

Виробник: Україна

Статті на тему. Рецепти та поради:

Рецепти косметики для зрілої шкіри
Крем-гідрант для сухої шкіри
Міцелярна вода: рецепти
Домашня аптечка
Крем живильний з журавлиною і руколою
Відновлювальна матриксна сироватка

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-06-25

Крутий екстракт

В засобі від целюліту показав себе просто чудово! Головне - не забувати і наносити регулярно. Через місяць гладенькі ніжки. Ну і спортзал, само собою)))

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт артишоку

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт артишоку

Цінний в косметиці

через високий вміст хлорогенової кислоти — вона сприяє схудненню, ліфтінгу та очищенню шкіри від висипань

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку