ᐈ Мильна основа ізраїльська Crystal Clear Max 5 Transparent - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мильна основа ізраїльська Crystal Clear Max 5 Transparent

Кондиціонує шкіру

і ніжно її очищає. Стійка дрібнопузирчаста піна Max 5 і прозорість — візитна картка ізраїльської мильної основи.

* Безкоштовна доставка не поширюється на оптові замовлення.

  • 500 г
  • 1 кг
  • 12 кг (ящик)

138,00 ₴ Без податку

138,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Мильна основа ізраїльська Crystal Clear Max 5 Transparent

Виробник: Ізраїль

Зовнішній вигляд: твердий гладкий брусок напівпрозорого кольору зі характерним запахом

рН 8,8-10 (при 60 ° С)

Температура плавлення 60 °С

Можливість створити унікальне запашне мило — ось що дарує ця основа, так що пора нам усім освоїти миловаріння. Магазин «Зульфія» спеціалізується на продажу мильної основи давно, але такої приємної і надійної, як Crystal Clear Max 5 Transparent, у нас ще не було. Недарма ізраїльська косметика і миючі засоби завоювали популярність у всьому світі.

Ізраїльська основа для мила відмінно приймає аромати і ефірні олії, причому, однаково добре. Це безсумнівний плюс для тих, хто створює мило на продаж — воно не втратить аромату, будьте впевнені.

Пишність і дрібнопузирчатість піни — ще одна перевага Max 5. Таку основу гріх не використовувати для гоління, вона нічим не поступається класичній основі Stephenson, а в кондиціонуванні шкіри навіть перевершує. Сахароза в складі дарує м'яку піну, а вітамін Е робить шкіру м'якішою і ніжнішою.

Купити мильну основу для домашнього мила — відмінна ідея, адже Crystal Clear Max 5 Transparent змилюється повільно. Брусок можна зробити запашним, якщо не пошкодувати і додати в розплавлену основу ефірні олії.

Маленька хитрість: для того, щоб основний аромат мила не розсіювався, закріпіть його 1-3 краплями «важких» ефірок на кшталт пачулів, дубового моху, гурьюну. Або ж використовуйте діетилфталат, для змивних миючих засобів це оптимальний варіант.

Як зробити мило в домашніх умовах, розкажуть рецепти з сайту «Зульфії». Будуть питання — пишіть в коментарях, ми неодмінно вас зорієнтуємо. Бажаємо приємних покупок і вдалого миловаріння.

Склад: Sodium Lauric, Sodium Myristate, Sodium Dodecyl Ether Sulfate, Sodium Plamitate, Sodium Stearate, Sucrose, Aqua, Propanediol-1,3, Glycerin, Vitamin E, Butylated hydroxytoluene, EDTA

Основа може мати мармурові включення неомилених жирних кислот, які не впливають на якість продукту та кінцевий результат.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05471
Новий
5 од.
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right