close
Меню

Мило з кольоровими кубиками

Мило з кольоровими кубиками

Друзі, якщо не радує вас сонечко в ці літні дні, не вистачає яскравих фарб, тепла і гарного настрою, прикрашайте свій побут зволожувальним барвистим милом з прозорої основи. Перетворіть процес миловаріння в креативну захопливу дію. Різнобарвні неонові кубики всередині мила не залишать вас байдужими, звичайне миття рук перетвориться на задоволення для вас і гру для ваших малюків. Рецепт простий і не вимагає великої кількості інгредієнтів.

 

Навіть якщо ви початківець миловар і у вас немає безліч форм, цей майстер-клас вам так само підійде. Все просто, а все ж таки, яскраво і соковито!


Що ж нам знадобиться:


- Основа прозора Мельта - 500-600 г,

- Неонові пігменти (чим більше різних, тим яскравіше мило),

- Ваш улюблений аромат,

- Олія авокадо раф. - 5-6 мл.


   Отже, почнемо ми з нарізування мильної основи на кубики, топимо її. Додаємо відразу в основу нашу уходову олію. У мене це олія авокадо. Мені вона подобається через чудове зволоження шкіри, та й прозорість цієї олії ідеально підходить для саме прозорого мила, що для нас дуже важливо. Так само додаємо аромат, яким буде пахнути наше майбутнє мило. При виборі ароматизатору дивіться на його прозорість.

 

   Потім ділимо основу приблизно навпіл. Одну половину залишаємо прозорою, а другу поділяємо на стільки ж частин, скільки кольорів кубиків ми будемо робити. Я брала жовтий, помаранчевий, зелений, синій і фіолетовий кольори. Їх я залила у звичайну квадратну форму товщиною в 1 см. Після охолодження наше мило дістаємо і ріжемо на кубики. У мене вийшла ціла коробочка кольорової краси.


   Якщо ваша прозора основа за цей час охолола, підігріваємо її до рідкого стану. На наш немаленький шматочок мила я взяла форму куба, але якщо у вас такої немає, згодиться порожня коробка з під молока, або соку. Висипаємо хаотично наші кольорові кубики в коробку або форму і заливаємо прозорою основою. Зверху не забуваємо побризкати спиртом і прибрати бульбашки повітря.


   Коли мило охололо, я вирішила зробити його ще яскравішим і посипати блискітками. Потім наш брусочок ріжемо на потрібні вам шматочки й радіємо райдужному і позитивному милу!

   Оскільки у мене залишилося трохи кубиків і прозорої основи, я вирішила зробити ще інших пару шматочків мила. Для цього прозору основу фарбуємо діоксидом титану в гліцерині. Далі все так само, як з основним милом: кладемо в форму кубики й заливаємо їх вже білою основою. Після охолодження у нас виходить мило, схоже на желейку.

 

Успіхів! Творіть, пробуйте, це ж цікаво!

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close