DNA Gel з ікри лососевих
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DNA Gel з ікри лососевих

Омолоджуючий полинуклеотид

з ікри лососевих риб зміцнює овал обличчя, розгладжує шкіру і глибоко її зволожує. DNA gel (ДНК-гель) як компонент клітинної косметики підтримує еластичність зрілої шкіри, ніжно матує

  • 5 г

126,00 ₴ Без податку

126,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

DNA Gel з ікри лососевих

INCI: Water, Glycerin, DNA, Carbomer

Розчинність: вода, гліцерин

рН: 5,5-7,4

Введення в косметику: 2-5%, водна фаза

DNA Gel отриманий з ДНК ікри лососевих риб — найціннішого джерела полінуклеотидів, що сприяють омолодженню тканин. Водорозчинний компонент легко вводиться в засоби по догляду за шкірою обличчя і тіла.

Потужна регенеруюча властивість ДНК лососевих «будить» приховані резерви шкіри, підсилює її імунітет і дає сигнал до прискорення обмінних процесів. Пост-пілінгова сироватка на DNA Gel буквально за тиждень «зробить» вам нову шкіру, ніжну і пружну.

Догляд за в'янучою шкірою і зміцнення овалу обличчя важко уявити без нанорозмірного гиалуронату натрію, пептидів і полінуклеотидів: DNA Gel легко вводиться в формули ліфтинг-сироваток і нічних регенеруючих кремів. Створений самою природою мезококтейль з вітамінів, пептидів, мінералів і жирів дає шкірі все життєво важливе — тут і зараз.

Косметика з ДНК-гелем має явну оздоровчу дію на шкіру. Компонент підсилює ефект протинабрякових кремів, допомагає освітлити темні кола під очима. Полінуклеотиди ікри лососевих здатні відновлювати клітини шкіри, змушуючи їх «включатися» в робочий процес якомога ефективніше — така косметика називається клітинною.

Масажний гель на базі DNA Gel має моделюючу дію, такий догляд важливий тим, хто сидить на дієті і втрачає кілограми. Адже навіть контрольована втрата ваги позначається на зовнішньому вигляді обличчя, тому щоб овал не просів, косметологи проводять масаж Жаке на низькомолекулярних засобах на зразок ДНК-гелю з ікри лососевих.

Шкіра з розширеними порами — не привід для паніки, якщо в косметичці є денний догляд з DNA Gel. Комплексний вплив плюс інтенсивне клітинне живлення благотворно позначається на шкірі, вона оздоровлюється і оптимізує вироблення шкірного сала. У поєднанні з мікою або глинами гель з ДНК риб дає тривалий поростягуючий ефект.

 Властивості DNA Gel в косметиці:

- тривале зволоження шкіри,

- потужна загоююча,

- легка матуюча та лімфодренажна,

- боротьба зі зморшками,

- антиоксидант,

- зміцнення коллагенового і еластинового «каркаса» епідерми,

- зміцнення овалу обличчя,

- посилення тургору, еластичності шкіри,

- відновлення клітин шкіри.

 Косметичне застосування DNA Gel з ікри лососевих:

- креми, флюїди, гелі пост-епіляції — 2-3%

- догляд за періорбітальною зоною, лосьйон після гоління — 3%

- спреї для тонізації шкіри, демакіянти — 4%

- загоюючі формули, відновлення старіючої шкіри — 5%

- масажні гелі для тіла — 4-5%.

Зберігання: при кімнатній температурі, уникати потрапляння прямих сонячних променів

Статті по темі:

05444
Новий
13 од.
chat Коментарі (17)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right