Актив зволожуючий Фукосерт

Новий товар

Аніонний полісахарид надає шкірі м'якість, гладкість, шовковистість.

Зволоження шкіри і волосся за допомогою натурального компонента, отриманого шляхом ферментації


Детальніше

Наразі товар відсутній

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Актив зволожуючий Фукосерт

INCIBiosaccharide Gum-1

Торгова назва: Fucocert®

Зовнішній вигляд: білувата густа рідина без запаху і кольору

Iоннiсть: аніонний

Розчинність: вода, гліцерин

Походження: органічне

Фукосерт важливий в косметиці як зволожуючий актив, склад компонента цілком натуральний, підходить для веганів. Важливо пам'ятати, що це аніонний компонент, тому не вийде впровадити його в формули з катіонними інгами на кшталт шовкового гуара, БТМС або цетрімоніум хлориду. Для волосся Фукосерт буде корисний як розгладжуючий та потужно зволожуючий компонент, таку турботу оцінить кучеряве і фарбоване волосся. Пористість їх структури часто грає не на руку: волосся не піддається укладанню, втрачає блиск і січеться на кінцях. Введення 10-15% фукосерту в кондиціонер після миття відновлює водно-мінеральний баланс і розгладжує кутикулу. Додавання церамідних активів посилить ефект і блиск волосся. Для шкіри Фукосерт корисний як добавка до зволожуючих і антиейджевих сироваток на гіалуронатi натрію або равликовому слизу. Відмінно заспокоює і знімає подразнення, тому часто фігурує в складі гелів після гоління. Засоби з фукосертом залишають приємне відчуття на шкірі: вона стає атласною, ніжною, чистою — галактуронова кислота сприяє оздоровленню шкіри.

Переваги Фукосерта в косметиці

Водорозчинний компонент сприяє швидкому відновленню шкіри, глибокому зволоженню і підтримці здорової матовості. Косметичні формули з Fucocert славляться приємними тактильними характеристиками, навіть 1% активу надає косметиці зволожуючі властивості. Чим вище введення, тим більше омолоджуючих властивостей може продемонструвати Фукосерт. Догляд за волоссям повинен базуватися на мiцнiй зволожуючiй фазі шампуню, кондиціонера, бальзаму: наша жорстка вода змушує пильно стежити за кондиціонуванням і додатковим доглядом після миття. Незмивні гелі на гіалуронатi натрію, амодиметиконi та фукосертi зроблять волосся живим, блискучим, струмливим. Fucocert містить натуральні полімери цукрів з L-фукози і D-галактози, які сприяють збереженню білків в шкірі та волоссі — полісахариди грають ключову роль в зв'язках в клітинах.

 Властивості фукосерта в косметиці:

- пом'якшувальна,
- тривало зволожує шкіру і волосся,
- гіпоалергенна,
- заспокійлива,
- загоює,
- сприяє збереженню білка в волоссі, шкірі,
- антіейдж-ефект,
- відновлює сухе й кучеряве волосся.

 Застосування Fucocert в косметиці: 1-20%

- зволожуючий догляд за шкірою — 5-10%,
- сироватки для зрілої шкіри — 11-20%,
- декоративна косметика, шампуні, гелі для душу — 15-20%,
- пiслепляжна косметика, гелі після гоління — 5-7%,
- поліпшення сенсорних властивостей косметики — 1-4%,
- догляд за кучерявим, сухим, блондованим волоссям — 8-15%,
- крем для тіла — 5%,
- дитяча косметика — 1-3%. 

 Дієві комбінації з фукосертом в косметиці:

- удогляд за волоссям: актив церамідний (Ceramide A2 PH та Ceramide Complex CLR), Abysoft, СО2-екстракт вівса,
- догляд за шкірою: олiя цубакі, емолент Gosulin IL, ліпосоми Si-Matrix (PF), Bio-ceramidyl, актив зволожуючий Patch2O,
- загоюючi засоби: комплекс СО2-екстрактів Ранозаживляючий і регенеруючий, ефірна олія гурьюнській бальзам, ланолін фармакопейний, олiя касторова,
- очищення шкіри: ПАР GlucoTain Plus, біоеколія (косметичний пребиотик), глина (каолінова, бентонітова), убтан, йогурт-концентрат.

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2022-01-11

Ответ для Татьяны

Добрый день, пока ожидаем наличия фукосепта у нашего поставщика.

Оцінка 
2022-01-07

Наличие

Добрый день, когда будет наличие???

Оцінка 
2020-02-10

Для Світлани

Доброго дня, Світлана! Залежить від загальної формули продукту.

Оцінка 
2020-02-10

Ph

Доброго дня ! Кажуть, що цей актив робить ph засобів більш лужним. Це дійсно так ?

Оцінка 
2019-06-03

для Марии

Мария, да, можно добавить, перед самым нанесением на волосы.

Оцінка 
2019-05-30

вопрос

Скажите пож. можно его добавить в смесь хны и если да, на каком этапе, когда она остынет перед самым нанесением например.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Актив зволожуючий Фукосерт

Актив зволожуючий Фукосерт

Аніонний полісахарид надає шкірі м'якість, гладкість, шовковистість.

Зволоження шкіри і волосся за допомогою натурального компонента, отриманого шляхом ферментації


Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку