close
Меню

Гімнастика для обличчя — від зморшок і набряків

Гімнастика для обличчя — від зморшок і набряків

Гімнастика для обличчя — простий і дуже дієвий метод для боротьби зі зморшками та набряками, адже поліпшення мікроциркуляції крові й кровонаповнення судин є ключовим факторам в боротьбі за бездоганний овал обличчя. 
   

Від зморшок гімнастика для обличчя допомагає тим, що змушує гіпотонічні м'язи знову запрацювати й взяти на себе частину тієї важливої ​​підтримки, від якої залежить чіткий овал обличчя в будь-якому віці. З роками колагену та еластину в шкірі більше не стає, проте пептидні сироватки й «зарядка для личка» в парі відмінно доповнюють один одного і профілактують зморшки. 
   

Від набряків гімнастика для обличчя виручить як ніщо інше — регулярні лицьові тренування оптимізують струм лімфи, ось чому вже через 7-10 днів зарядки жінки відзначають свіжість шкіри, її пружність і відсутність важких набряків (якщо, звичайно, це ніяк не пов'язано з нефрологією). 
   

Лімфодренажний ефект від масажу, самомасажу та гімнастики для обличчя критично важливий для жінок, оскільки відновлюється природний відтік лімфи та крові. Таким чином, в міжтканинних просторах не утворюється надлишків рідини й не виникають набряки — провісники зморшок. 
   

Гімнастика для обличчя Керол Маджіо, або Галини Дубініної — простий і надійний спосіб освіжити шкіру обличчя і шиї, поліпшити настрій і зрозуміти, що краса жінки перебуває в її власних руках. Який би гімнастичний комплекс ви не вибрали, пам'ятайте: регулярні заняття неодмінно принесуть довгоочікуваний результат. Відновлюється тургор шкіри, її тон стає рівним, а мімічні зморшки стають не такими вираженими. Після серії вправ краси не забудьте нанести на шкіру активну пептидну сироватку. Залишайтеся красивою!

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close