close
Меню

Відновлення волосся з керамідним біокомплексом

Відновлення волосся з керамідним біокомплексом

   Буває так, що спекотне літо, морські ванни й часте укладання псують наше волосся — воно стає тьмяним, ламким і млявим ... Але це не біда! Сьогодні я вам розповім,  як зробити відновлювальну маску для волосся і шкіри голови з біо-керамідним комплексом і цілим набором цілющих екстрактів для вашого здоров'я.

   Головним діючим компонентом масочки виступить керамідний комплекс Bio-ceramidyl, який відновить структуру волосся зсередини, а також скоригує гідробаланс шкіри голови.

   Комплексне використання найбагатших олій кокосу, ши й жожоба, зроблять ваше волосся м'яким, шовковистим і більш живим. Хітозан створює невидиму плівку на стрижні волосся для захисту його від втрати вологи. А також знахідкою для мене послужив набір СО2-екстрактів для ламкого і сухого волосся — весь набір в одному флаконі! Ну і закріпимо дію маски ароматною і корисною сумішшю ефірних олій елемі, ветіверу та іланг-ілангу. Ці олії додають волоссю блиск і доглянутий вигляд.

А тепер давайте по черзі:

ЖФ

- BTMS 6,0

- Цетилпальмітат 2,0

- Олія кокосу нераф. 3.0

- Олія ши нераф. 3,0

- Олія жожоба раф. 4,0

ВФ

- Гідролат жасмину 70,0

- Алантоїн 1,0

АФ

- Д-пантенол 3,0

- Bio-ceramidyl 3,0

- Хітозан 3,0

- Комплекс СО2-екстрактів «Від ламкого і сухого волосся» 1,2

- Феноксиетанол 0,8

- Ефірна олія елемі, ветіверу, іланг-ілангу по 3-4 крап. на 100 г маски.

   Приготування: в термостійкій ємності зважуємо емульгатори, олію і ставимо на водяній бані топитися до однорідного стану. В іншій ємності відміряємо гідролат і також ставимо на баню. Розчиняємо в теплому гідролаті алантоїн і змішуємо обидві фази за допомогою міні міксеру. Ми залишаємо маску остигати й потім вводимо активи, консервант і ефірні олії.

   Застосовувати таку маску варто з лікувальною метою після кожного миття волосся, наносячи від коренів і проводячи плоским гребінцем по всій довжині. Укутуємо в поліетилен і рушник для створення ефекту лазні, залишаємо мінімум на годину на голові. Потім змиваємо проточною водою, при потребі використовуємо шампунь. Курс маски 1-2 місяці, потім можна використовувати її з профілактичною метою 1 раз в тиждень.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close