close
Меню

Кесе — мега-пілінг, про який ви не здогадувалися

Кесе — мега-пілінг, про який ви не здогадувалися


   Рукавиця кесе — давній винахід людства, це пристосування для очищення шкіри пережило безліч перевидань. При цьому зберегло свій первісний вигляд. У чому ж принадність кесе для очищення тіла і обличчя, як її грамотно використовувати і зберігати, розповідаємо нижче.

   Шкіра виглядає тьмяною, погано вбирає креми і дивує своєю шорсткістю? Кличте на допомогу пілінг. Ніжний і швидкий пілінг можна провести і за допомогою мочалки кесе (кессе, кеса). Знадобиться дві речі: розпарена гарячим душем шкіра і мочалка з асортименту інтернет-магазину «Зульфія». Все геніальне просто — горизонтальними рухами з легким натиском починаємо очищати шкіру. Під кесе відразу ж утворюються сіруваті катишки віджилої шкіри — це і є той баласт, який утруднював вашій шкірі дихання і живлення.
   

   Поради бувалих стануться в нагоді: сильно на шкіру налягати не варто, адже тендітна на вигляд кесе грунтовно очищає шкіру від баласту, причому, без мила! Головна умова, повторимося — це розпарена шкіра.

Ідеальна шкіра з кесе — як досягти?

   Кесе творить з шкірою чудеса, однак тут слід провести експеримент — впродовж 7-10 днів ви інтуїтивно зрозумієте яка саме сила натиску вам потрібна і наскільки жорсткою повинна бути ваша ідеальна кесе. Справа в тому, що диво-рукавички шиють з різних матеріалів: шовк, віскоза, бамбук, м'яка шерсть.

   Досягти ідеальної шкіри за допомогою кесе — завдання нескладне, тому беріть на озброєння цю таємницю хамаму. Цілком натуральна кесе делікатно видаляє мертві клітини епідермісу з поверхні епідермісу, покращуючи дихання шкіри і підсилюючи мікроциркуляцію — атласна, чиста, сяюча здоров'ям шкіра стає дійсністю.

   За місяць використання кесе багато жінок з подивом помічають, що целюліт слабшає, а набряклість вже не так турбує. Все це — приємні побічні ефекти кесе. Після пілінгу а-ля натюрель шкіра вбирає креми й олійки з подвоєною силою — це перше, що помічають новачки. 

 

Властивості кесе, про які ви не здогадувались

— натуральність (волокна шовку, бамбука, віскози, вовни),
— універсальність (для лазні, ванни, душу, сауни, передепіляційної підготовки)
— полірує поверхність шкіри за рахунок натурального пілінгу,
— стягує пори і позбавляє від зайвої сальності шкіри,
— підсилює мікроциркуляцію і лимфоток,
— антицелюлітна,
— профилактує вростання волосся після епіляції,
— забезпечує більш рівний і стійкий загар,
— оптимізує водно-жировий баланс шкіри,
— покращує проникність шкіри для лосьйонів, кремів, олій.

 

Як застосовувати кесе в домашніх умовах  


   Спосіб застосування кессе простий, він описаний вище. Рукавичкою проходимось по розпареній шкірі, краще робити горизонтальні рухи. Піномийні засоби можна не застосовувати — кесе глибоко очищає шкіру і без мила. Одночасне очищення і масаж — безперечні плюси рукавиці кесе.

   Мало хто знає, що кесе можна застосовувати і в сухому вигляді, але в цьому випадку потрібно застосовувати найм'якеньку рукавицю, наприклад, з гладкого шовку. Натискати на шкіру при «сухому» пілінзі кесою теж не потрібно — шкіра і так буде ніжною і атласною. Зазвичай сухе миття практикують безпосередньо перед водними процедурами, за таким же принципом діє і сухий масаж щіткою.

   Рукавиця кесе зі зручним вушком і широкою манжетою є дуже популярною серед покупців «Зульфії», радимо і вам відкрити для себе новий спосіб догляду за шкірою — натуральний і недорогий.

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close