close
Меню

Бюджетна косметика та її відмінності від люксового сегменту

Бюджетна косметика та її відмінності від люксового сегменту

Бюджетна косметика та її відмінності від люксового сегменту

   Косметика коштує по-різному, але бюджетна косметика не означає погана — доведено практикою. Вся справа в маркетингу, як ви вже зрозуміли.

   Сучасний ринок косметики пропонує мільйони найменувань кремів, пінок, гідрофільної олійки та інших зручних формул по догляду за шкірою. Зрозуміло, концерни і компанії орієнтовані на певну категорію покупців, ось тут часто косметика і починає ділитися на сегменти: люкс (висока ціна), мас-маркет (ціна вище середньої) і бюджетна (дешева). Як видно, про якість тут не йдеться, хоча формула люксової і дешевої косметики може містити одні й ті ж активні речовини, одні й ті ж загусники, одні й ті ж силікони.

   Підсумуємо: маркетинг маркетингом, а від уміння прочитати етикетку і склад косметичного засобу залежить багато чого. Грамотний догляд за шкірою неможливий без знання її потреб, тому в блозі інтернет-магазину «Зульфія» ми намагаємося дати однозначні і зрозумілі відповіді на ваші питання про косметичний догляд.

Бюджетна косметика і домашня косметика

   Рецепти Зульфії, як правило, містять чимало люксових активів (гіалуронат натрію, пептиди, СО2-екстракти, інноваційні комплекси), однак собівартість косметичного засобу традиційно залишається низькою. У наших формулах майже немає баласту, покликаного зберегти товарний вигляд на кілька років вперед (адже наш косметичний засіб не буде роками стоять на полицях магазинів, подорожувати різними кліматичними поясами і піддаватися іншому вливу ззовні).

   Іншими словами, наші космецевти розробляють люксові сироватки і повноцінні креми, які коштують зовсім недорого. Ось і відповідь на питання: бюджетна та домашня косметика може бути якісною і ефективною, незважаючи на скромну ціну.

Шкідливості в складі косметики

   Ще одне важливе питання, яке задають наші користувачі — шкідливості в косметиці. Що це за звір і як навчитися помічати його в складі кремів та різних там гелів?

   У свідомості міцно закріпився міф про шкідливий вплив силіконів (нейтральних речовин кремнієвої природи, які не несуть ані користі, ані шкоди) і лаурилсульфатів (пiномиючих агентів старих поколінь). При всій нелюбові косметіст до силікону, вони азартно скуповують корейську косметику, в якій силіконів чимало!

Шкідливість лаурилсульфату натрію дуже відносна, головне в будь-якому піномиючому засобі — ретельне змивання і тонізація після. Все вірно, і лаурилсульфат безжалісний до жирових накопичень на шкірі та волоссі — така природа спінювання. Але якщо після миття навіть найжорстким шампунем ополоснете волосся кондиціонером або лимонною водичкою, ви миттєво відновите здоровий рН шкіри голови і додасте волоссю екстраблиску.

І взагалі, час контакту «шкідливого» шампуню з шкірою і волоссям становить хвилину від сили, так що малоймовірно, що організм накопичить критичну масу шкідливої ​​речовини, здатної погіршити здоров'я. У бюджетній косметиці нового покоління використовується як лаурилсульфат натрію, так і більш м'які представники цього класу.

Силікон в шампунях теж вважається злом, хоча при відповідальному ставленні до волосся (регулярні детокс-маски, освіження кінців, масаж шкіри голови натуральною щіткою перед миттям) такий шампунь ніяк не зашкодить. «Нашарування» силікону на волосся і подальше його «відпадіння» з цієї причини — теж міф.

І ось що цікаво: космецевтична промисловість виконала прохання супротивників силіконів в косметиці і запропонувала інновацію — натуральний силікон під назвою ізофлавони бамбука. Природна речовина, представник інноваційної ферментативної косметики дарує ті ж приємні тактильні відчуття, що і синтетика, однак при цьому несе волоссю і шкірі відчутну користь.

Не бійтеся бюджетної косметики або люксового її сегмента, просто читайте етикетку і будьте неупереджені в своїй думці.

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close