close
Меню

Ботокс для волосся: кому потрібен і як застосовувати?

Ботокс для волосся: кому потрібен і як застосовувати?

Ботокс для волосся: кому потрібен і як застосовувати?

   Ботокс для волосся став справжнім проривом в догляді за шевелюрою, i сьогодні омолодження волосся можна проводити і вдома. Так що ж представляє із себе т.зв. BTX для волосся і який тут зв'язок з ботоксом?

   Почнемо з того, що пояснимо — ботулотоксин (те, чим косметологи «заморожують» зморшки на шкірі) не має ніякого відношення до волосся.  Ідіома «ботокс для волосся» набула поширення завдяки приголомшливому ефекту маски для волосся — тривалому, надійному, натуральному. Космецевти винайшли унікальний склад-лікування для волосся, який заповнює білком всі порожнечі всередині волосся — після такого вдумливого догляду волосся надовго набуває дзеркального глянсу по всій довжині! 

   Лікування ботоксом для волосся засноване на потужному складі (олія ікри лососевих, амінокислоти, фітоекстракти, вітамінно-мінеральний комплекс, кератин, колаген, еластин) за одне застосування відроджують волосяний стрижень. Збалансований ВТХ-комплекс за рахунок потужного зволоження і живлення навіть розгладжує завитки, знижуючи пухнастість і усуваючи статику. Власниці довгого волосся цінують таку чудо-процедуру за те, що ботокс профилактує посічені кінчики.

   Кращими складами для лікування волосся славиться Бразилія: мода на кератинове випрямлення і створення «ботоксу для волосся» прийшла саме звідти.

Якому волоссю потрібен ботокс?

   Ботоксу підвладний будь-який тип волосся: кучеряве, пряме, жорстке, пофарбоване, сиве... Результат омолоджуючої процедури триває як мінімум місяць, а ще це відмінна профілактика випадіння волосся — ботокс заснований на міці білка кератину. Після ботокса можна нескінченно експериментувати із зачіскою, не побоюючись нашкодити волоссю. Для жінок з тонким і млявим волоссям ботокс відкриває нову еру і нові перспективи в житті!

   Сьогодні перукарі приділяють підвищену увагу профілактиці старіння волосся: коли жінка пишається своїм природним кольором і густотою волосся, вона відчуває себе королевою. А кератиновий «ботокс» гарантує густу копицю блискучого волосся в будь-який час дня і ночі — що може бути краще?

Чи довго тримається ефект ботокса на волоссі?

   Кератинове омолодження волосся, або ботокс для волосся — процедура з тривалим ефектом, на 4-8 тижнів ви можете сміливо забути про те, що волосся пушиться, в'ється, не бажає укладатися, випадає або січеться.

   Випробувавши один раз такий ґрунтовний догляд, багато жінок назавжди позбуваються комплексів з приводу своєї шевелюри: не всіх природа обдарувала щедро, однак ботокс з легкістю вирішує багато поширених проблеми з волоссям. Зміцнюючи волосяний стрижень (процедура за процедурою), білок кератин і допоміжні компоненти відроджують навіть найслабкіше волосся.

Відмінність ботокса від кератинового вирівнювання

   Обидва види процедур — ботокс для волосся і кератинування — застосовуються майстрами протягом кількох років, тому статистика про корисність є досить красномовною. Перукарі, чиєю спеціалізацією є салонний оздоровчий догляд за волоссям, віддають пальму першості кератиновому вирівнюванню. Це кращий з кращих варіантів, за ним йдуть ботокс для волосся і ламінування.

   Як би там не було, проста кератинова маска на базі гелю або олійки — відмінний спосіб підтримки волосся і коріння в ідеальному стані. Незайвим буде нагадати, що в інтернет-магазині «Зульфія» легко знайти все косметичні інги для створення ботокса для волосся (від амінокислот до флаконів зі зручним носиком-дозатором). Отже, якщо ви розшифрували формулу і адаптували її під свій тип волосся, поспішайте творити. Кератин — це сила!

Ваша Зульфія  

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close