close
Меню

Косметичні хіти зимового сезону

Косметичні хіти зимового сезону

Косметичні хіти зимового сезону

   Косметичні хіти зими — це зволоження, живлення шкіри плюс додатковий догляд за волоссям. Пропонуємо зупинити свій вибір на п'яти кращих косметичних формулах: вони перевірені часом і шкірою різних типів. Осічки не станеться!

#1 Гіалуроновий лосьйон Гейша

   Наш фаворит і найнадійніший засіб для допомоги шкірі та волоссю. Склад лосьйону простий до неможливості, очевидно, в ньому і криється успіх: бета-глюкан, сірка водорозчинна, алое-віра концентрат, високомолекулярний і низькомолекулярний гіалуронат натрію, пантенол, алантоїн. Увесь цей розкіш вдало розчинено в гідролаті, тому консистенція виходить рідкою, засіб легко поглинається шкірою і одразу ж починає працювати.

   Тривале зволоження — візитна картка гіалуронового лосьйону від ТМ «Зульфія», його приємно використовувати не тільки для шкіри, а й для волосся (від коренів до кінчиків).

 

#2 Маска «Кератинове відновлення сухого й ламкого волосся»

   Кератинове відновлення подобається багатьом нашим покупцям, неважливо, яка у них зачіска і колір волосся. Маска чудово зволожує волосся, поставляє білок кератин всередину волосяного стрижня і полегшує розчісування. Взимку такий догляд допомагає знімати статичний заряд — недолік сухого волосся.

   Кератин і кокос, а також вивірений комплекс ефірних олій (лимон, герань, іланг-іланг, кедр атласький) проводять комплексний догляд за волоссям. Стійкий попит на маску «Кератинове відновлення сухого та ламкого волосся» змусив задуматися над розширенням кератинової лінійки, робота вже кипить!

#3 Сироватка для обличчя омолоджуюча

   Омолоджуюча сироватка містить потужні пептиди: Argirelinе і Matrixyl 3000 в парі забезпечують ефект ліфтингу, екстракти алое і лотоса важливі як зволожуючі компоненти, а олійка абрикосової кісточки забезпечує емульсії особливу ніжність. Миттєво поглинаючись, сироватка є оптимальною базою під макіяж: знімає будь-яке лущення і надає шкірі гладкість. 

   Покупці не раз відзначали дивовижну ніжність емульсії, яку ми створили на базі емульгатора Ксильянс і зволожуючого природного гелеутворювача Cova B Trox. Як видно, формула стала популярною — «Сироватку для обличчя омолоджуючу» стали замовляти величезними партіями, що чимало радує відділ продажів інтернет-магазину «Зульфія».

#4 Флюїд для шкіри навколо очей «Від набряків і темних кіл»

   Ніжний легкий крем день за днем ​​зміцнює стінки судин: моментального освітлення кіл не чекайте, але набряклість флюїд знімає оперативно. Стійкий ефект (освітлення кіл під очима і розгладження шкіри) відзначається на третьому тижні застосування флюїду. 

   Цінні олії петрушки та огірка, що посилені кофеїном і бурштиновою кислотою, благотворно діють на шкіру. Противонабряковий гідролізат каштана проводить дренажну роботу — набряклість спадає, а шкіра потроху світлішає. Покупці радіють, що флюїд «Від набряків і темних кіл» легко всмоктується і залишає відчуття свіжості на шкірі.

#5 Крем для сухої і нормальної шкіри «Зволоження»

   Взимку шкіра гостро потребує зволоження: крем з легкою текстурою на базі сечовини легко справляється з цим завданням. Крем популярний ще й через свій унікальний аромат — елегантний аромат мімози дарує гарний настрій і сам по собі дезодорує шкіру.

   Крем створено на базі мегазволожуючого альгінату натрію, в ньому є органічний баттера ши, мигдальная олія, а також прославлений алое-віра. Взимку без такого крему не обійтися, деякі використовують його як крем для волосся перед миттям — зволожуючий ефект перевершує всі очікування! 

   Спробувавши навіть один із запропонованих засобів, ви із задоволенням відзначите поліпшення зовнішнього вигляду шкіри. Що казати про комплексний догляд — взимку шкіру потрібно пестити, і найкраще за все з цим справляється саме натуральна косметика.

Ваша Зульфія 

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close