close
Меню

Брендові парфуми vs парфумерні композиції — чи є різниця між ними?

Брендові парфуми vs парфумерні композиції — чи є різниця між ними?

Брендові парфуми vs парфумерні композиції — чи є різниця між ними?

   Брендові парфуми — чудова річ, яка є у кожної красуні. А ще XXI століття тішить великою кількістю «комплектуючих» для парфумерії та косметики. Навіть духи можна зробити власноруч! Виникає логічне запитання: чи є різниця між брендовими ароматами (із бутику) і аналогом, створеним на базі парфумованого концентрату (із інтернет-магазину)?

   Різниця є, дорогі мої. У ціні. Як правило, в роздрібну торгівлю брендові парфуми потрапляють завдяки розгалуженій мережі посередників, це сильно «обважнює» цінник. Плюс розкішна упаковка — без неї парфуми виглядають не так яскраво і магічно, погодьтеся!  Незайвим буде згадати рекламну кампанію та інші накладні витрати, які бренд ніс до моменту запуску парфуму в продаж. Все це відбивається на ціні, однак будь-який парфум має формулу. Її-то і розгадують для того, щоб пустити в продаж аналог брендових парфумів. Найзручніше купувати концентровану віддушку з ароматом парфумів — розводити її в парфумерному спирті і фасувати в брендові флакони може будь-хто.

      

 Парфумерні композиції на 99% збігаються з оригіналом, визнають парфумери

   Самі парфумерні бренди часом визнають факт, що «паралельна» парфумерно-косметична промисловість відтворює аромати з точністю 99%. А це означає, що аромат парфумів з парфумерної композиції (концентрату) і оригінальний аромат нічим не відрізняються.  Підробку може розпізнати аналіз в лабораторії або професіонал-парфумер. Для нас, пересічних споживачів, різниця може відчуватися лише в потужності аромату, а не в його формулі — адже на 99% ідентична оригіналові.

   Отже, киньте метатися і пробуйте створювати парфуми в домашніх умовах: такий здоровий підхід значно знижує навантаження на ваш сімейний бюджет. До того ж, замовивши пару-трійку брендових ароматів, можете сміливо створювати не тільки парфум, але і супутню косметику: олійні мікси, запашне мило, ароматний гель для душу, спрей для волосся, піну для гоління і багато-багато інших приємно пахнучих формул . Багато їх в б'юті-господарстві не буває, як ми помітили 

Бажаємо вам удачі та приємного знайомства з широким асортиментом парфумерних композицій «Зульфії». У нас є не тільки жіночі та чоловічі парфуми, а й аромати унісекс — розділ з кожним днем ​​набирає популярності!

З наступаючим 8 березня, любі дівчата,

ваша Зульфія 

       

P.S. На додачу до парфумерних концентратів наші клієнти люблять купувати витончені скляні флакони для парфумів. Краса є страшною силою!

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close