close
Меню

Небажане волосся на тілі та як уповільнити його зростання

Небажане волосся на тілі та як уповільнити його зростання

Небажане волосся на тілі та як уповільнити його зростання

   Для будь-якої жінки небажане волосся на обличчі або тілі — суще прокляття. Але сучасна косметика на те і придумана, щоб полегшувати нам життя. Як уповільнити ріст волосся після епіляції, розбираємо в сьогоднішньому блозі.

   Крем для уповільнення росту волосся існує, його рецепт досить простий (див. розділ Рецепти), а ключовий його компонент — папаїн. Що ще з косметичних активів входить до складу засобів від небажаних волосків, розповімо нижче: асортимент інтернет-магазину «Зульфія» широкий, вибрати є з чого 

 Як позбутися небажаного волосся на тілі

Існує кілька способів «оголення» шкіри:

а) механічна епіляція (виривання волоска з коренем за допомогою шугаринга або епілятора),

бе) лазерна епіляція (руйнування фолікула волосини потужним імпульсом),

це) депіляція (усунення волоска над поверхнею шкіри без порушення кореня).

   Найбільш поширеним є третій метод — гоління та депіляційні креми є найбюджетнішими методами видаляти волосся з тіла. Однак вони не тормозять ріст волосся. Механічна або лазерна епіляція здатні видалити фолікул, ось тут-то і знадобиться засіб для уповільнення росту волосся — купити папаïн все ж треба.

 Засіб для уповільнення росту волосся: папаїн творить чудеса

   Будь-лосьйон, що гальмує ріст волосся, містить папаїн — цей фермент є ідеальним. Він водорозчинний, тому легко вводиться навіть в спрей, гель або сироватку. Емульсія, молочко або крем на папаїні додатково пом'якшують шкіру, ніжно її відлущують і профилактують вростання волосків в шкіру.

   Папаïновий протеолітичний засіб стончує та освітлює волоски, губить фолікул, коротше, спрощує дівчатам життя. Регулярне застосування ензимного лосьйону благотворно позначається на стані шкіри: вона стає атласною, доглянутою і зволоженою. За рахунок природного ексфоліюючоï дії папаїну епідерміс частіше оновлюється і краще сприймає косметичний догляд.

 Косметичні компоненти засобів від небажаного волосся

   Зазвичай в складі кремів і мусів пост-епіляції є базові олії (куркума, волоський горіх, бавовна), рослинні екстракти (пом'якшувальний живокіст, бактерицидна календула, заспокійлива лаванда), ефірні олії (охолоджуюча м'ята, загоюючий гурьюнський бальзам, освітлюючий лимон), зволожувачі (гіалуронова кислота, алое-віра, пантенол).

   У комплексі зазначені активи забезпечують шкірі повний догляд плюс гальмують регенерацію волосяного фолікула.

 

   Резюмуємо: папаіновий лосьйон чудово доглядає за шкірою, попутно проводячи важливу роботу по заторможенню зростання непотрібного волосся. В результаті маємо:

- повііільне і сумне зростання волосків,

- відсутність врослих елементів,

- повноцінний догляд за епідермісом (ексфоліація, зволоження, пом'якшення).

 

   Бажаємо вам гладенькоï доглянутої шкіри в будь-який пору року! 

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close