close
Меню

Інозітол від випадіння волосся: як вводити в косметику?

Інозітол від випадіння волосся: як вводити в косметику?

Якщо вам потрібен дійсно зволожувальний ефект від шампуню, радимо міо-інозитол: 3% буде достатньо для збагачення готової формули. Сьогодні говоримо про інозитол для здоров'я волосся.

Міо-інозитол важливий для волосся, оскільки це вітамін В8 — потужний засіб для зміцнення цибулин. Отже, зволожувальну дію шампуню радимо підкріпити зміцнюючою (2% в бальзамі). Якщо немає часу гратися з нанесенням-змиванням бальзаму, то задійте спрей.

Гідролат хни (шавлії, гамамелісу, ісопу) з 2% міо-інозитолу і 4D гіалуроновою кислотою (гiдролiзатом протеїнів кератину, екстрактом морського колагену, амiнопептидом) — порятунок для сухого, або фарбованого волосся.

Приємно, що спрей з інозитолом застосовують як для зміцнення волосся, так і для зволоження стрижня по всій довжині. Вітамін В8 кондиціонує, зволожує, зміцнює і полегшує розчісування. Володарі чутливої ​​шкіри голови оцінять заспокійливий ефект інозитолу: він просто знімає лущення як реакцію на жорстку воду.

Нагадаємо, що в косметику інозитол вводять в дозуванні 0,5-3%. Кристалики легко розчиняються у воді, це зручно і заощаджує час.

Зустрічайте, вже у продажу!


На всі питання відповім із задоволенням,
ваша ZULFIYA

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close