close
Меню

Готуємо тіло до теплого сезону!

Готуємо тіло до теплого сезону!

Навесні особливо необхідно стежити за шкірою не тільки обличчя, але і тіла.

Важливе завдання в весняний період - відновлення гідроліпідної мантії, яка постраждала від пересушеного повітря приміщень, перепаду температур і агресивних процедур. Тому в догляді повинні бути присутніми:

 - зволожувачі - гіалуронова кислота, сечовина і гліцерин,

 - емоленти для відновлення бар'єрної функції - цераміди, сквалан, лінолева кислота,

 - оклюзивні речовини, що запобігають трансепідермальному втрату вологи, - рослинні масла, диметикон.

 


 

Краще, щоб на вашій поличці були присутніми засоби, у складі яких є масла кокоса, макадамії, какао, авокадо, виноградних кісточок і пантенол. Ці натуральні, рослинні компоненти прекрасно зволожують, живлять, пом'якшують шкіру, допомагають очистити поверхню від ороговілих частинок і роблять її більш гладкою.

 

 

Парфумований крем для тіла Sorbetto Rosso, в складі якого є масла макадамії та кокосу усувають сухість шкіри, миттєво прибирають роздратування, лущення. Уповільнюють процеси старіння, регулюють гідро-ліпідний баланс в тканинах. Володіють антиоксидантними властивостями, а кофеїн допомагає підтримувати фігуру в стрункості, а шкіру пружною.


 

Захисний крем для рук з бджолиним воском, потрапляючи на шкіру, і під дією людського тепла починає свою дію, дарує цілющу і захисну функцію. Крім того, є прекрасним протизапальним засобом. Доглядає не тільки за шкірою, але і за нігтями. Шкіра рук стає м'якою, приємною на дотик, захищеною, а нігті міцними та блискучими.


 

Зволожуючий крем з маслом кокоса для атопічної та сухої шкіри. У складі нашого зволожуючого крему цілющі СО2-екстракти буркуну та звіробою. Обидва надають пом'якшувальну і зволожуючу дію на шкіру. Сечовина відповідає за зволоження шкіри, оскільки легко проникає в глибокі шари епідермісу. Допомагає відлущувати ороговілі ділянки шкіри, заліковує тріщини, підсилює захисні властивості шкіри.


 

Скрабування і масажі для тіла також будуть не зайвими.

 

 

Скраб для тіла Sweet berries. Забезпечує приємне очищення шкіри, надає естетичне задоволення від використання. Комплекс активних компонентів, активно доглядає і живить шкіру неймовірно корисними елементами. При застосуванні в контакті з водою скраб піниться, тому володіє відмінними очисними властивостями. Після використання скрабу шкіра набуває ніжну текстуру, особливу гладкість і відчуття ніжного шовку при дотику до неї.


 

Кожен раз після душу наносьте на чисту суху шкіру ніг крем, у складі якого є зволожуючі компоненти: сечовина, гіалуронова кислота. П'яти і ступні потребують догляду щодня. Прийняли душ - нанесіть живильний крем.

 

 

 

Мазь гладкі п'ятки. Баттер алое, як потужний загоювач, допоможе залікувати тріщини і пошкодження на ступнях. Наситить вологою суху шкіру стоп. Масло нима м'яко зніме хворобливі відчуття і загоїть. Масло лавра захищає шкіру від грибка і неприємного запаху, запускає процеси відновлення клітин шкіри.

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close