close
Меню

Сяй завжди, сяй всюди!

Сяй завжди, сяй всюди!

Доброго снігового дня, Друзі!

   Зима — один з найбільш підходящих періодів для проведення пілінгів. ФукогельЯк же хочеться сяяти чистотою і свіжістю цілий рік! І це все можливо завдяки нескладній процедурі пілінгу, яку ви зможете провести у себе вдома самі, приділяючи цьому всього 5 хвилин часу!

   На сьогодні існує величезна кількість кислот для пілінгу. Я ж хочу звернути вашу увагу на перевірену часом і просту в застосуванні гликолеву кислоту. З використанням пілінгу на її основі ваша шкіра вже через кілька днів помітно посвіжішає, пори звузяться, а дрібні зморшки зникнуть. Єдине, що варто пам'ятати, будь-який пілінг сушить шкіру, тому під час курсу і після слід наносити зволожувальний крем і маски.

   Щоб зберегти дію нашої кислоти, але зменшити сухість шкіри, я додала в пілінг вже всім відомі фукогель і гіалуронову кислоту. Ну і, звичайно ж, трохи олії жожоба ніколи не завдасть шкоди нашій шкірі.

А тепер давайте розглянемо докладніше склад нашого пілінгу:

- Вода 72,0Олія жожоба
- Гліколева кислота 70% розчин - 12,0
- Ксантан-люкс 1,0
- Олія жожоба раф. 5,0
- Д-пантенол 3,0
- Фукогель 3,0
- Гіалуронова кислота високомол. 1% - 4,0
- Феноксиетанол 0,5
- Ефірна олія троянди й герані по 5 крап. на 100 мл пілінгу.

   Приготування: на водяній бані підігріваємо відмірену воду. Потім додаємо гликолеву кислоту і ксантан-люкс при постійному помішуванні міні міксером, до стану легкого гелю. Ми залишаємо остигати наш гель і додаємо активи, консервант і ефірні олії.

   Наносити такий гель-пілінг варто в холодну пору року увечері перед сном на чисту шкіру, уникаючи області навколо очей, на 5 хвилин тонким шаром. Після чого шкіру слід ретельно очистити водою, протерти обличчя тоніком і нанести зволожувальний крем.
Роблячи таку нескладну процедуру протягом тижня, ви дуже швидко помітите, як ваша шкіра засяє з новою силою.


Космецевт Олена Лемещук

 

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close