close
Меню

Як вивести волосся з зимової сплячки

Як вивести волосся з зимової сплячки

Зволожувальний шампунь 

   Ще трохи ... і весна. Так трепетно ​​і ніжно ми чекаємо цих моментів, коли почнемо скидати з себе важкий теплий одяг і шапки. І побачимо проблему, яку так ретельно ховали взимку, і чого намагалися не помічати — сухе і тьмяне волосся. Як їх оживити та чим рятувати? Про це ми з вами й поговоримо.

   Перше, що потрібно волоссю — чистота і догляд. Тому сьогодні я вас познайомлю зі зволожувальним шампунем для будь-якого типу волосся. Навіть якщо у вас немає проблем з волоссям, зволоження ніколи не завадить.

   На допомогу нам прийде чудовий по всім показникам гідролат алое, який не тільки поверне життя волоссю, але і зволожить шкіру голови, а в парі з пантенолом заспокоїть і зніме подразнення. Олія авокадо і кунжуту будуть охороняти волосся від пересихання, а екстракти топінамбура з ламінарією повернуть пружність і блиск.

А тепер розберемо все по черзі:

- Гідролат алое 52,0

- Гідролізат шовку 4,0

- Гідролізат молочних протеїнів 4,0

- Д-пантенол 3,0

- Олія кунжуту нераф. 2,0

- Олія авокадо раф. 2,0

- Екстракт інулін топінамбура 1,0

- Екстракт гліколевий, ламінарії 1,0

- Ефірна олія жасмину, іланг-ілангу й апельсину по 4-5 крап.

- Феноксиетанол 0,8

- Кокамідопропілбетаїн 10,0

- Liquid Crystle Concentrate 20,0

Приготування: нічого не гріємо! Відміряємо гідролат алое і розчиняємо в ньому пантенол, гідролізат, екстракти та консервант. Потім відміряємо олії, ефірні олії та вливаємо в наш майбутній шампунь. В останню чергу додаємо ПАВи та добре перемішуємо. Для цього бажано не використовувати міксер, щоб уникнути піни.

Усе! наш диво-шампунь готовий до застосування.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close